FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamoviştii şi-au pierdut speranţa: "A fost un an sărac şi pentru la anul nu se vede nici o schimbare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 16:02

Fundaşul de bandă al celor de la Dinamo, Constantin Nica, este dezamăgit de evoluţiile echipei sale în campionat, dar spune că a fost un an neaşteptat de bun pentru el, individual.

Problemele financiare nu îl vor determina pe jucător să părăsească clubul, chiar dacă nu vede cu ochi buni nici anul viitor, situaţia fiind din ce în ce mai dificilă la club.

"Anul ăsta a fost sărac pentru tot clubul Dinamo şi pentru la anul nu se vede nici o schimbare. Noi sperăm să fie din ce în ce mai bine chiar dacă ne descurcăm şi aşa. La noi nu vine Moş Crăciun, nu neapărat că nu am fost cuminţi. Dar nu sîntem plătiţi la zi şi nu ne permitem toate lucrurile pe care ni le dorim.

Bineînţeles că ne temem să nu ajungem în situaţia Rapidului. În orice situaţie eu voi rămîne la Dinamo. Am arătat ca o echipă, chiar dacă nu am fost plătiţi la zi, nimeni nu a depus memoriu şi nu s-a făcut scandal", a spus Nica conform Mediafax.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează