FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-2

Dinamoviștii sînt fericiți după 2-0 cu Viitorul: "E o mare gură de oxigen victoria de azi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 23:09

Traian Marc a fost înger și demon pentru dinamoviști în victoria cu Viitorul, 2-0. Portarul a făcut penalty, dar apoi a apărat lovitura executată de Mitrea și a avut numeroase parade decisive în restul partidei.

"Partidele trăite de noi sînt mereu la intensitate maximă din cauza presiunii rezultatelor. Am reușit să cîștigăm azi și e o gură mare de oxigen sper să avem o evoluție ascendentă.

Orice schimbare de antrenor poate produce un șoc la echipă, sper ca și etapa viitoare să batem pentru că avem nevoie de victorie.

Dorință a fost și pînă acum dar azi am avut și noroc, dacă luam primii gol nu se știe dacă mai reveneam în partidă. Am spart gheața în fața Viitorului, dar cred că echipa aceasta va avea un cuvînt greu de spus în fotbalul românesc.

Suporterii sînt obișnuiți ca Dinamo să se bată an de an la campionat, sperăm ca sezonul viitor să fim acolo, sus", a spus Marc la Dolce.

"Mă bucur că am reușit să batem o echipă bună. Trebuie să urcăm în clasament. E bine pentru moralul meu și al echipei că am învins. E o perioadă dificilă pentru noi. Avem un lot bun, fotbaliști buni, dar n-am arătat ca o echipă pînă acum" Marius Alexe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
985529818138874
Valentin Costin  •  09 Mai 2015, 04:29

Blat pe dumnezeii maica-tii, ce Dinamo e fcsb

1441537799493762
Corcodel Ana  •  09 Mai 2015, 00:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  08 Mai 2015, 23:51
Postat de rangers94 pe 08 Mai 2015, 23:24

Mai degraba o gura de *** decat de oxigen . Un blat ordinar regizat de Voma .

La cum s-a jucat mie nu mi s-a parut blat. Dar cu "instalatorul de chiuvete"nu poti fi sigur niciodata. Insa urmatorul meci, cel cu Gaz Metan v-a fi sigur, in conditiile in care mediesenii vor ceda punctele cu ASA. Sa vezi ce vor face astia la anul, mai rau ca CFR si ASA impreuna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează