FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO

Dinamoviştii sînt foarte iubiţi la Bistriţa » Sesiune de autografe înainte de meciul cu Gloria de diseară

FOTO FC DINAMO +2   FOTO
FOTO FC DINAMO

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 16:47

Dinamo are un meci foarte important în această seară în vederea calificării în Europa League şi doar victoria îi menţine în cursa pentru cupele europene.

Totuşi, dinamoviştii au avut timp în această dimineaţă şi de o sesiune de autografe organizată chiar de sponsorul principal al echipei. Peste 100 de fani ai "cîinilor" au venit la întîlnire pentru a beneficia de un autograf al favoriţilor, conform fc dinamo.ro.

O galerie foto a evenimentului este şi pe pagina oficială de facebook a lui Dinamo.

La această întîlnire au participat Curtean, Dandea şi Tudose, toţi trei anunţaţi titulari împotriva Bistriţei.

Curtean: "Mă bucur că ne întîlnim cu fanii la toate deplasările echipei. Ne-am simţit minunat în mijlocul suporterilor dinamovişti. Cîţiva dintre ei au venit de la 30 de kilometri de Bistriţa, ceea ce spune totul despre ataşamentul fanilor"

Dandea: "Suporterii ne-au încurajat, ne-au cerut să cîştigăm meciurile cu Gloria şi Ceahlăul şi, fireşte, să batem Steaua! Sper din toată inima să le aducem numai bucurii în următoarele partide!"

Tudose: "Eu am jucat la Bistriţa şi ştiam că sînt foarte mulţi dinamovişti în oraş. Dinamo este o echipă foarte iubită în această zonă a ţării. Le mulţumim fanilor!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Mai 2013, 19:02

La actiuni de PR pana acum Negoita e aproape imbatabil. Cel putin conducerea Stelei (ca de ei ma doare mai tare) ar avea de invatat ceva de aici.

alpha.dog
alpha.dog  •  03 Mai 2013, 19:02

dinamo e iubita peste tot

bogdanc77
bogdanc77  •  03 Mai 2013, 17:59
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 03 Mai 2013, 17:35

iubiti ,neiubiti...vad ca nimeni nu spune ca....aceste sesiuni de autografe,nu sunt organizate de club fie ca este vorba de dinamo,Steaua,rapid (pt ca doar pe astia ii vezi la sesiuni de autografe)....sunt organizate si stipulate in contract de catre sponsori...in cazul lui dinamo sponsorul fiind Orange si ei,ca vor ca nu vor trebuie sa se prezinte!

Da.....organizate de ORANGE......dar lumea nu este obligata sa vina. !!! Si totusi lumea vine pentru ca iubeste DINAMO MANDRI DE A FI DINAMOVISTI.....restul este poveste !!! P.S. Incearca sa stai pe subiectele despre oi.....sunt la moda in aceste zile :P

Vezi toate comentariile (14)
Comentează