FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii sînt invidioşi cînd văd ce jucători transferă Steaua: "Sînt doi fotbalişti foarte buni"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 12:10

Transferurile pe care Steaua le-a făcut deja sau pentru care negociază atrag invidia rivalilor. Cornel Ţălnar laudă doi dintre jucătorii pe care Steaua îi ia de la Vaslui.

"Sînmărtean e unul dintre cei mai buni jucători din România. Stanciu e un puşti talentat, care vine tare din urmă. Steaua îşi ia jucători foarte buni", a declarat Ţălnar într-o conferinţă de presă.

Nicolae Stanciu a semnat deja cu Steaua şi Vaslui va primi 700.000 de euro.Pentru Lucian Sînmărtean încă se mai poartă negocieri.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
mateiserban
mateiserban  •  16 Mai 2013, 19:50

sunt maximi amandoi, de-aia vasluiul e pe 7. la cat se pricepe talnar...........................

andreicagogu
andreicagogu  •  16 Mai 2013, 18:46

prieteni, le inteleg pe toate , dar faptul ca voi ziaristii nu faceti educatie, nu pot intelege si nici accepta; enormitatea de mai devreme a exprimat-o unul dintre ziaristii cunoscuti ai vremii de acum; eu sper ca fetele lui GB sa creasca si sa se maturizeze mai repede, ele putand sa-i modifice comportamentul grotesc al tatalui lor; aseara la meciul CHELSEA - BENFICA, mi-au smuls zambete ironice comentariile celor doi ziaristi, care prin comentarii s-au constituit in al saselea si al saptelea arbitru; de acord ca benfica a dominat mare parte din timp, dar despre acest meci peste doua saptamani nu va ramane decat realitatea ca CHELSEA a castigat EL.

amorezu
amorezu  •  16 Mai 2013, 17:28
Postat de dinamo_forever_77 pe 16 Mai 2013, 16:30

MANDRI DE A FI DINAMOVISTI.......restul este poveste !

Bravo voua. Si in B sa fiti tot mandrii ca pe restu lumii nu intereseaza. Rusinea Romaniei in Europa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează