FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii sînt supăraţi după rezultatele Stelei: "Mi-e ciudă că rivalii fac performanţe în Europa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 14:59

Dinamo - Steaua reprezintă cea mai mare rivalitate din fotbalul românesc, iar jucătorii crescuţi la una dintre cele două grupări simt altfel duelul cu marii rivali.

Este şi cazul unuia dintre cei mai apreciaţi tineri fotbalişti din Liga 1, Constantin Nica. Fundaşul dreapta a oferit un interviu GSP TV în care a precizat că l-a lăsat indiferent faptul că a fost dorit de către Steaua în iarnă: " Dinamo e cel mai înalt nivel pentru mine în România.

Aici am crescut, doar aici vreau să joc în ţară. Mi-e ciudă că rivalii fac atîtea performanţe în Europa League. Şi-mi pare şi rău. E un lucru rău pentru noi, «cîinii», nu-mi convine.

Sper să-i depăşim în curînd. Am văzut victoria lor cu Ajax, dar nu m-am putut bucura pentru ei, am fost mulţumit pentru România. N-aş vrea ca Steaua să cîştige campionatul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  03 Martie 2013, 13:03

S-a dovedit stiitific,de ce Steaua are noroc cu carul(trageri la sorti,echipe cu care joaca iesite din forma)si anume :au mancat mult "rahat".

xzx
xzx  •  03 Martie 2013, 11:35
Postat de ioanliviu pe 03 Martie 2013, 01:41

E o vorba romaneasca care zice "NU MOR CAII CAND VOR CAINII" Ce sa facem daca nu ati fost inspirati cand v-ati ales echipa de suflet, ati ales si voi niste ratati ! Zilele trecute l-am vazut chiar pe Ion Tiriac, care e dinamovist, cand zicea ca cei care nu se bucura de succesele STELEI in Europa sunt bolnavi la etaj (cap), asta binenteles daca au. Eu ce sa mai zic, SUNT FERICIT SI MA SIMT BINEEEEEEE

exista aceasta vorba romaneasca ))) dar voi nu sunteti CAI ))))

adimutu14
adimutu14  •  03 Martie 2013, 11:34

Nica este un adevarat dinamovist, dar si un roman...deci e normal sa simta frustrarea asta fata de rovala noastra. Asa simt si eu, oricine sa faca performante dar nu steaua, pe steaua o urasc si vreau sa piarda fiecare meci care il are, nu conteaza ca e in campionat sau in europa league.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează