LIGA 1  ·  DINAMO

Dinamoviștii trag un semnal de alarmă: „Zeci de jucători au coronavirus! Totul a fost ținut sub tăcere!”

Dinamoviștii trag un semnal de alarmă
Dinamoviștii trag un semnal de alarmă

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 23:34 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 23:43

Fanii-acționari la Dinamo, prin proiectul DDB, atrag atenția asupra situației de la viitoarea adversară din Liga 1, FC Voluntari, cu care alb-roșii ar trebui să joace duminică.

Iată comunicatul Peluzei „Cătălin Hîldan”:

„Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo își dorește ca meciul cu Voluntari să se joace, la fel cum își dorește ca toate meciurile rămase să fie disputate.

În situația pe care o prezentăm aici este vorba în primul rând despre SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, chiar dacă în ultima vreme oamenii aceștia au fost priviți mai mult prim prisma cifrelor din drepturile de televiziune.

Vorbim de sănătatea adversarilor și de cea a jucătorilor noștri, care și așa este pusă în pericol de programul infernal, care încalcă orice regulă din medicina sportivă.

[...] Mai grav este că vorbim nu doar despre niște oameni mari, tratați ca niște gladiatori, ci despre niște copii care nici măcar nu joacă fotbal pe bani.

Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanțe au venit de mai multe ori și toți copiii de la Academia Voluntari au fost testați.

Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAȚI CU COVID-19

Jucătorii au fost trimiși acasă și li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă și că poliția va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu.

Academia s-a închis. Totul a fost ținut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declarații la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club. În mod normal trebuia să fie declanșată o anchetă epidemiologică.

Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testați. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie.

Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAȘI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeași serie, ca să bage banii direct în buzunar?

Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeași bază sportivă cu seniorii. Cu mască și fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră și ies pe aceleași porți.

Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19.

IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:

  1. Cerem TESTAREA DE URGENȚĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
  2. Cerem ca REZULTATELE SĂ NU MAI FIE ASCUNSE!
  3. SOLICITĂM AJUTORUL PRESEI!
  4. Cerem ca DSP Ilfov să prezinte datele pe care le deține despre situația de la FC Voluntari!
  5. SOLICITĂM INTERVENȚIA FORURILOR COMPETENTE DIN FOTBAL, pentru a asigura o testare UNIFORMĂ a jucătorilor (același tip de test)
  6. CEREM CA FRF, care tocmai a primit fonduri importante de la FIFA, să folosescă o parte din acești bani pentru siguranța și sănătatea jucătorilor!
  7. Cerem un tratament egal pentru toate echipele din Liga 1!
  8. Solicităm Ministerului Sănătății și Institutului Național de Sănătate Publică o poziție medicală autorizată legată de expunerea la efort maximal a sportivilor de performanță, după perioada de carantină, atât pentru cei testați negativ, dar ținuți în izolare, cât și pentru cei testați pozitiv și vindecați.”

JOS MĂȘTILE! Boleșnița ascunsă de la Voluntari Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo își...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, 31 July 2020

Clasament play-out Liga 1:O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM
Libertatea
Comentarii (84)
Costel Plugariu  •  01 August 2020, 17:25

Comunicatul peluzei cocalarilor dinamovisti pledeaza ca Dinamo sa termine campionatul “pe teren” undeva aproape de Craciun sau de Anul Nou ! Asa vor *** arogante si impertinente...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius  •  01 August 2020, 14:43
Postat de Mitelia Constantin pe 01 August 2020, 08:19

sunt multi fotbalisti cu Corona in prima liga dar fomisti de la botosancki,voluntari ,clinceni,iasi,chindia ,medias,ascund cazurile numai ptr.a juca si a lua bani din drepturile tv,cum e posibil ca sa fi pozitiv si dupa cateva ore negativ ,DSP in functie ce dicteaza seful judetului aia fac adica pe fals toti sunt negativ in functie de interese,clujul miraculos s au vindecat in timp record,la craiova sunt sigur cazuri dar fiind miza prea mare ascund cazurile .de cand au aparut cazurile de Corona acest campionat este numai o minciuna cu girul FRF SI LPF se incalca grosolan regulamente si reguli.

Le-ai verificat saliva?

tutan_camon  •  01 August 2020, 10:46
Postat de Marius Marian pe 01 August 2020, 07:33

Unici in lume : o echipă este programată să susțină meciurile din cadrul unei competiții oficiale din 2 in 2 zile. Echitate ? Egalitate ? Rezultate pe teren? Come on ! Sanatate ! Ps : sa va vad cum decideți campioana pe teren astra trebuie să intre în carantină 14 zile asa cum au procedat si altii. Sanatate !

Regulamentar!

Vezi toate comentariile (84 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2, Telekom 2
17:00 Fotbal, Liga 2
Gloria Buzău - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Arsenal - Benfica
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Rangers - Antwerp
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Napoli - Granada
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
AC Milan - Steaua Roșie Belgrad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Club Brugge - Dinamo Kiev
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League
Leicester - Slavia Praga
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1