FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii vor schimbarea » Badea este bătut clar de Negoiţă într-un sondaj GSP.RO

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 12:57

Dinamo are mari probleme financiare, iar jucătorii au restanţe salariale de 3 luni! Ionuţ Negoiţă a ameninţat că nu mai colaborează cu Nicolae Badea şi că pleacă de la club dacă nu va avea pachetul majoritar de acţiuni.

Imediat, site-ul GSP.RO a iniţiat un sondaj pentru a afla părerea suporterilor dinamovişti, dacă vor ca Nicolae Badea să fie în continuare numărul 1 la echipă sau dacă Negoiţă ar trebui să preia frîiele clubului.

Rezultatul a fost categoric în favoarea lui Negoiţă! Dintr-un total de peste 8.500 de voturi, 81% au votat că Ionuţ Negoiţă ar trebui să aibă puterea la Dinamo, în timp ce doar 19% vor să meargă în continuare pe mîna lui Nicolae Badea!

Dinamo are datorii de peste 10 milioane de euro în acest moment, iar Negoiţă a declarat că va acoperi datoriile dacă va fi acţionar majoritar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
calinescu_
calinescu_  •  21 Decembrie 2012, 18:24

FANII DINAMOVISTI RATIONALI, SA CEARA VENIREA A INCA 20 DE "BADEA" LA DINAMO ....!!!!!! EU PERSONAL AM INCREDERE IN BUNELE IN TENTII ALE LUI IONUT NEGOITZA, INSA NU AM INCREDERE IN CAPACITATEA LUI DE A SUSTINE DE UNUL SINGUR UN CLUB CU PRETENTIILE LUI DINAMO ....!!!! PENTRU A CONTINUA IN FORTZA AVEM NEVOIE DE UN CAPITAL DE CEL PUTIN 20 MILIOANE EURO ....!!!! 10 PENTRU DATORII SI INCA 10 PENTRU INVESTITII ....!!!! ORI DACA PLEACA BADEA SI SAVULESCU MAI TREBUIE CEL PUTIN 6 MILIOANE PENTRUI A PLATI DATORIILE CATRE EI .....!!!!! CONCLUZIA ESTE CA IONUT ESTE INTR-UN DELIR PRELUNGIT ...!!!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 Decembrie 2012, 18:18

Parca nu l-am cunoaste pe Teleaga! Are un obraz de elefant sau rechin si singurul lucru la care se pricepe e sa nu faca nimic. Negoita e un om providential, sa vrea sa investeasca la Dinamo dar Badea ii pune piedici din principiu, fara sa se gindeasca la prejudiciile aduse echipei. Badea ar trebui dat afara in suturi de la Dinamo. Nu m-ar mira daca ar vrea sa declare echipa insolventa pt. a scapa de datorii si pt. a nu mai fi obligat sa aduca bani pe care nu-i are!

dog_one
dog_one  •  21 Decembrie 2012, 17:42

BADEA COMUNISTUL SA PLECE. CU NEGOITA SI DORINEL VOM FII DIN NOU NR.UNU. BADEA LASA-NE FUTUTE-N GURA ...

Vezi toate comentariile (79)
Comentează