FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VIITORUL 1-1

Dinu Gheorghe a făcut praf doi jucători după ASA - Viitorul 1-1: "După cum joacă, vorbim prea mult de el" + "E un transfer ratat"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 23:05

La finalul meciului dintre ASA și Viitorul, scor 1-1, autorul golului gazdelor, George Țucudean, a fost chemat în zona de flash-interviuri de reporterul Digisport.

Cu câteva momente înainte de a intra în direct, atacantul lui ASA a avut un diferend cu reporterul de la Digi și a plecat pur și simplu de la panou. Dinu Gheorghe l-a criticat imediat pe fotbalist.

"Așa e în Anglia... După cum joacă, vorbim prea mult de el", a spus Dinu Gheorghe la Digi.

Pecanha, cel care a greșit flagrant la golul lui ASA, a intrat și el în gura fostului oficial al lui Dinamo, Astra și Rapid.

"Pecanha e un transfer ratat pentru Viitorul. Hagi să joace cu copiii. Ar trebui să se ducă să reflecteze în Portugalia că acolo e mai cald, mai bine", a adăugat Dinu Gheorghe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Aprilie 2016, 09:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzicantu
muzicantu  •  01 Aprilie 2016, 08:26

Si Mutu?? Cel mai slab...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează