FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dinu Gheorghe a taxat situația de la CFR Cluj, iar Mara i-a replicat imediat! Dialogul avut în direct la TV: "Nu mi se pare normal"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 19:37

Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo, Astra și Rapid, a criticat faptul că fundașul stânga portughez Mario Camora, 32 de ani, a intrat în ultimele 6 luni de contract. (Detalii AICI)

Bogdan Mara, director sportiv al clujenilor, i-a dat rapid replica lui Dinu Gheorghe și a spus că Mario Camora va semna în curând noul contract, între cei doi având un schimb de replici în studioul TV Digi Sport.

Dinu Gheorghe:"Nu mi se pare normal ca un jucător de importanța lui Camora să ajungă în ultimele 6 luni de contract. Mingea e la el și poate semna cu orice echipă. El iubește CFR-ul, a stat la club când era în insolvență și când erau condiții financiare mai proaste, dar se poate transfera oriunde acum. E un risc foarte mare"
Bogdan Mara: "În mare parte ne-am înțeles. El și alți jucători va semna noi contracte la reunire"
Dinu Gheorghe:"Deci nu e niciun risc cu Mario Camora?"
Bogdan Mara: "Nu, niciun risc! Lucrurile se vor rezolva și se vor parafa noi înțelegeri cu Mario Camora și alți jucători"

3 trofeeare Camora din cele 10 cucerite de clujeni în istoria lor: două campionate și o Cupă a României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
valiza.epo
valiza.epo  •  04 Ianuarie 2019, 10:05

Da, e situatie grea la CFR Cluj: campioni en titre si lideri autoritari (nu doar la puncte!) in acest campionat, cu cel mai bun lot din liga noastra... vai de capul lor! Camora nu e o problema; a dat dovezi destule de atasament fata de club si nu va fi o problema prelungirea contractului. La CFR au ajuns jucatori de caracter; a fost si este un criteriu important de selectie!

antalmihai
antalmihai  •  03 Ianuarie 2019, 21:11

si ce replica... e doar titlul de ea! ptiu pe editorialist!

fairplayromania
fairplayromania  •  03 Ianuarie 2019, 20:24

Vorbe de 2 lei ale lui Dinu Gheorghe.... Asteapta si el la rind la fcsb.....pina atunci trebuie sa işi facă lectiile ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează