FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe aruncă vina pentru pe Şumudică în cazul Bornescu

Articol de - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

"Vamă" încearcă să iasă cu capul sus în faţa fanilor din ecuaţia "Bornescu" şi spune că antrenorul şi-a dat acordul ca Bornescu să negocieze cu alte cluburi.


Dinu Gheorghe a aruncat ieri o variantă şoc: aceea că Marius Şumudică a acţionat în cazul Mircea Bornescu fără permisiunea şefilor!

Asta după ce la început a negat vehement că vreun oficial rapidist le-ar fi permis cluburilor să-l oferteze pe portar, sugerînd chiar că "Pepe" ar fi acţionat de capul lui, fără voia Rapidului! La 24 de ore distanţă, preşedintele a venit cu o nouă variantă, sperînd să se reabiliteze în faţa fanilor. "Şumudică a făcut-o! El i-a spus lui Ioan Niculae de la Astra că poate discuta cu Bornescu. Iniţial eu n-am ştiut, am aflat ulterior", a afirmat "Vamă" la "Meciul zilei" de la GSP TV.

Nici antrenorul rapidist şi nici patronul prahovenilor nu confirmă însă ipoteza conducătorului din Giuleşti. "Dinu Gheorghe minte, mi-a dat chiar şi el acordul!", a spus Niculae. "Eu sînt antrenor, sînt plătit să pregătesc echipa. Nu mă ocup de transferuri!", s-a rezumat să comenteze Şumi.

"Chiar dacă sînt unii care vor să ne dezbine, atît Bornescu, cît şi Coman vor rămîne la Rapid şi în primăvară"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid


Dar cu Straton ce faceţi?"
În timp ce Bornescu şi Coman se bat pentru locul de titular, impresarul lui Cătălin Straton (21 de ani), Traian Gherghişan, spune că Rapid mai are în lot încă un portar de mare valoare: "Mă întreb, oare unde e locul lui Straton în toată discuţia asta cu Bornescu? Cred că giuleştenii au uitat că îl au şi pe portarul echipei naţionale de tineret!".

- Revenit după accidentare, Ioniţă a început să prindă iar echipa la Koln. După ce a evoluat 30 de minute în partida pierdută cu Schalke (0-3), fostul rapidist va juca şi azi, în Cupă, cu Duisburg. Pentru fiecare prezenţă a sa pe teren, Rapid ia 10.000 de euro.
- Antrenorul Bistriţei, Nicolae Manea, şi fundaşul Concordiei Chiajna, Adrian Iencsi, au împărţit ieri cadouri la o şcoală din Bucureşti în numele Rapidului. Cei doi au cîntat alături de copii imnul giuleştenilor.
- Ştefan Grigorie participă în aceste zile la un turneu de fotbal în sală, la Rîmnicu Vîlcea. La competiţia care a debutat aseară mai participă, printre alţii, Vasile Maftei, Ionuţ Luţu şi Constantin Schumacher.
- Nicolae Manea, antrenorul Gloriei Bistriţa, spune că nu se opune transferului lui Băjenaru la Rapid: "Sîntem un club sărac, trebuie să vindem pentru a supravieţui". Giuleştenii aşteaptă banii din drepturile TV pentru a-l aduce pe mijlocaş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gio1
gio1  •  22 Decembrie 2010, 16:32

Vama pleac cu tot cu Baniicoman!!!!!!!!!

night_wolf
night_wolf  •  22 Decembrie 2010, 14:12

prima greseala a fost a lui vama oricum, daca aveam un portar valoros bornescu si un international de tineret straton dc l-am luat pe coman? straton din pacate va ajunge ca si marinescu

rapidistular
rapidistular  •  22 Decembrie 2010, 12:58

de gand a venit comunistul dinamovist mercenar vama cu gasca lui de la brasov adusa cu bani grei si pe contracte grase sa dus linistea la rapid.sa va fie rusine ca va purtati asa cu bornescu a renuntat la bani sa vina la rapid nu ca baniicoman.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează