FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe: "Coman să înţeleagă că e nevoie de el, dar să accepte concurenţa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele rapidist Dinu Gheorghe a făcut cîteva aprecieri referitoare la situaţia lui Daniel Coman, după ce portarul din Giuleşti a declarat că "dacă nu mai e nevoie de mine, să mi se spună şi plec".

"Dacă Dani Coman crede că suporterii decid dacă e sau nevoie de el la Rapid, este problema lui. Acţionariatul face asta, iar eu vă spun că nimeni nu vrea asta, inclusiv conducerea tehnică.
Coman şi Bornescu să înţeleagă faptul că orice concurenţă duce la progres", a afirmat "Vamă" la emisiunea Premium Liga, pe GSP TV

Gheorghe a comentat şi prestaţia lui Alexandru Tudor de la Tîrgu Mureş-Steaua, scor 0-1. "Toate cartonaşele roşii acordate de Tudor au fost corecte, dar mai trebuia unul. Tănase merita doar galben? Oricum, Steaua a dominat tot jocul şi nu se pune problema învingătoarei".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Noiembrie 2010, 09:28

Banii Coman ar trebui sa stie ca orice greseala se plateste. Inclusiv blaturile din trecut. Iar ca valoare...va zic 100% ca Bornescu este peste el. Ca sa nu mai vorbesc de rapidism...ca BaniiComan nu a avut niciodata asa ceva...pe cand Bornescu a zis ca e rapidist chiar si pe vremea cand era la Craiova.

gio1
gio1  •  22 Noiembrie 2010, 00:00

D-le Dinu, aveti perfecta dreptate. Dar pentru a fi crectitudine, ar trebui ca banicoman sa renunte la o parte din banii din contract si Bornescu sa primeasca acei bani. ADICA : SA AIBA CONTRACTE EGALE !!!

spinoza
spinoza  •  21 Noiembrie 2010, 19:59

Incepeti sa semanati cu OTV si Dan Diaconescu cu sondaje de opine de genul Credeti ca mai este fata mare dupa ce a fost violata? Raspuns: 1. Da 2.Nu 3. Oarecum

Vezi toate comentariile (5)
Comentează