FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, MÎINE, ORA 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Dinu Gheorghe continuă atacurile: "Eu i-am văzut pe dinamovişti doar la Vaslui şi la returul cu Vorskla" ;)

Dinu Gheorghe îi ironizează pe dinamovişti înaintea derby-ului
Dinu Gheorghe îi ironizează pe dinamovişti înaintea derby-ului

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 23:55

Dinu Gheorghe îi ironizează pe dinamovişti înaintea derby-ului. Preşedintele Rapidului nu este surprins că fanii "cîinilor" nu s-au înghesuit să cumpere bilete, dinamoviştii fiind obişnuiţi să le bată vîntul prin tribune în ultima vreme

"Peste  o mie de spectatori e deja mult pentru Dinamo. Eu am văzut doar meciul de la Vaslui al lui Dinamo şi cel cu Vorskla de la Bucureşti.

Sper să meargă pe linia aceasta în continuare. Nu cred că presiunea pentru Colţescu vine de la Florida, are reprezentanţi pe aici", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

Dinamo - Rapid se va disputa de la ora 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro şi M.GSP.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
argus
argus  •  18 Septembrie 2011, 17:59

"...continua atacurile.." ? Nu ma mai mira astfel de "titluri" titluri care palesc fata de cele de tipul "...dusmani de moarte..." subiectul fiind o disputa sportiva. Personal - fara intentia de a ofensa jurnalistii ce apelaza la astfel de titluri "bomba"", nu fac altceva decat sa invrajbeasca atat conducerile cluburilor cat si suporterii. Ce ar fi daca titlurile ce prefateaza meciurile intre echipe rivale "de-o viata" sa fie mai umane? Sa se renunte la calificative de tipul "...dusmani de moarte..." sau pt. replici, ca in cazul de fata, sa dispara "...continuă atacurile...", acestea din urma, sa ramane in teren, intr

ino.o
ino.o  •  18 Septembrie 2011, 13:33

da ....si eu am vazut doar U Cluj- Rapid ...:-??

ino.o
ino.o  •  18 Septembrie 2011, 13:32

da ....si eu am vazut doar U Cluj- Rapid ...:-??

Vezi toate comentariile (23)
Comentează