FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dinu Gheorghe dă sfaturi Stelei: "Ei trebuie schimbaţi! Sînt plafonaţi" » Cea mai bună variantă pentru a-l înlocui pe Lucian Sînmărtean

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 21:33

Noul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, o sfătuieşte pe Steaua să transfere şi jucători pentru banca de rezerve şi le dă un pont roş-albaştrilor pentru a-l înlocui pe Lucian Sînmărtean. 

" Steaua trebuie să schimbe banca de rezerve. Sînt nişte jucători plafonaţi, ei chiar dacă joacă sau nu, nu îi interesează.

Trebuie să-şi construiască echipa de acum, aşa se pot bate la calificarea în Ligă, dacă stau pînă în vară vor avea probleme.

Teixeira e cea mai bună variantă pentru a-l înlocui pe Sînmărtean. L-am lua noi la Rapid, dar trebuie să jucăm în şapte apoi, că să acoperim salariile", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Ianuarie 2015, 13:10
Postat de crotalie pe 06 Ianuarie 2015, 05:27

N-avem nevoe de sfaturi de la alti. Costel Galca o sa-si deseneze planul tactic functie de Mirel care se antoarce inapoi dupa ce s-a antrenat sub bagheta lu` Oli si de ce tineri talentatii de viitor o sa mai aibe la dispozitie in lot. Atacam pe benzi cu motoreta care ramane la noi sa se califice in grupele la anul viitor. Degeaba rade dusmani prosti de noi si haterii, ca avem cea mai valabila echipa si suntem unici ca si suporteri si avem cea mai principala galerie. Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei ! Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei !

bai eartag, tu chiar ai impresia ca cineva de pe aici chiar te crede stelist? labine, nu mai ai umor de multa vreme......ti-au marit astia pensia de la 1 ianuarie?

danger.
danger.  •  06 Ianuarie 2015, 08:41
Postat de legendavisinie pe 06 Ianuarie 2015, 08:21

Ce sfaturi sa le mai dai unora care nici macar nu stiu ce nume au ?

din partea prostilor, care nu fac altceva decat retrogradeaza , nu ai ce sfaturi sa primesti , Vama daca era vreo eminenta facea ceva la Astra , bani a avut , la Rapid are ... apa chioara de la moldovean !

jim_b_brown
jim_b_brown  •  06 Ianuarie 2015, 08:22
Postat de legendavisinie pe 06 Ianuarie 2015, 08:21

Ce sfaturi sa le mai dai unora care nici macar nu stiu ce nume au ?

Iar ai aparut ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează