FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - CFR CLUJ 0-3

Dinu Gheorghe: "Dacă nea Jean Pădureanu zice că a fost blat, eu îl cred

dinu gheorghe
dinu gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a vorbit la Fanatik Show despre acuzaţiile de blat de la Gloria - CFR şi a comentat delegările din etapa viitoare.


"Dacă nea Jean Pădureanu crede că a fost blat, eu îl cred. Văd că dumnealui este supervizor la un meci al lui Alexandru Tudor la doar nouă zile de la meciul Rapid - Steaua. Nu îl suspectez pe Avram de vreo relaţie mai strînsă cu Steaua, dar cu Argăseală, da!", a spus Dinu Gheorghe la Fanatik Show.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Noiembrie 2010, 20:35

Astazi blaturile nu se mai fac de presedinti,ci de jucatori,impresari si agentiile de pariuri. Azi se castiga dupa cum a pariat jucatorul X sau Y in functie de interes.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Noiembrie 2010, 20:30

@rexxar66689 Nu te mai strofoca atata ca-ti sar ochii din orbite.Si daca vrei sa stii si nemtii-s ca romanii.Poate mai rau. De mafia pariurilor ai auzit baiatule.Cel mai mare scandal european in materie de pariuri in fotbal a izbucnit in Germania.Plimba ursu baiatule sau daca n-ai ce face numarai firele de par din capul lui Arpi.

pokeristul
pokeristul  •  16 Noiembrie 2010, 20:30

Invata de la profesionisti, testeaza-ti cunostintele de poker si castiga 20 de euro daca raspunzi corect la 16 intrebari din 20. Chestionarul si toate raspunsurile la intrebari se gasesc pe scoala de poker an yt wo. ro

Vezi toate comentariile (10)
Comentează