FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - FC BRAŞOV 1-0

Dinu Gheorghe: "Dacă plec de la Braşov, o fac pentru a ieşi din fotbal. Nu merg în altă parte" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, continuă războiul declaraţiilor cu oficialii Unirii Urziceni şi mărturiseşte că ia în calcul chiar varianta de a ieşi din fotbal la finalul stagiunii.

"Vă aminitiţi jocurile Urziceni - Dinamo şi Timişoara - Dinamo de anul trecut? Faceţi un exerciţiu de memorie şi vedeţi ce s-a întîmplat atunci. Probabil că acelaşi lucru se poate întîmpla şi în acest sezon. Dacă părăsesc Braşovul, o fac pentru că nu mai vreau să rămîn în fenomen, nu din alt motiv.

Probabil că sînt grupuri de interese care stabilesc ierarhiile şi se folosesc de arbitri pentru a le stabili. În retur am pierdut 9 puncte pe mîna arbitrilor, noi sîntem o echipă care nu contează pentru aceste grupuri despre care vorbeam anterior. Şi CFR e o echipă avantajată, dar observatorii sînt cei vinovaţi, e o problemă generalizată", a spus Dinu Gheorghe la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  04 Mai 2010, 00:45

la pirnaie n-ai vrea sa te duci ?

shpagasin
shpagasin  •  04 Mai 2010, 00:10

Hotul striga hotul. Cu asa oameni nu facem treaba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează