FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-1

Dinu Gheorghe: "Drăgănescu a avantajat Rapidul, dar Borcea de ce dă în Rapid şi nu pomeneşte numele lui Drăgănescu?"

dinu gheorghe
dinu gheorghe

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Dinu Gheorghe a spus la GSP TV că Drăgănescu este vinovat şi că a avantajat Rapidul.

 

"Să spună domnul Borcea de ce nu îl acuză pe Drăgănescu. A arbitrat prost şi a avantajat Rapid. Eu am acuzat acest arbitru de cinci ori în ultimii ani.

Rapidul nu face nici o nenorocire în arbitraj. A spus vreodată clubul Dinamo sau Steaua ce echipa lor a fost avantajată? Întotdeauna am jucat corect, şi cu Dinamo, şi cu Rapid.

Eu sînt tîmpit să am încredere în Borcea? El este un inculpat într-un dosar penal", a spus Dinu Gheorghe.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (45)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  02 Noiembrie 2010, 01:15

Jurnalistii si oamenii de fotbal incita suporterii prin comentarii lipsite de obiectivitate si masura. Cum poti sa ceri suporterului de rind sa pastreze o oarecare decenta cind oficiali ai echipelor se balacaresc ca la usa cortului si "argumenteaza" cu o lipsa de logica infantila? Agresiunile din stadioane nu ar avea o asemenea amploare daca responsabilii ar da dovada de educatie si masura! Dar cu exemple ca Jiji & verii si jurnalistii din anturajul lor e greu sa schimbi ceva!

stefan888
stefan888  •  02 Noiembrie 2010, 01:13

dinule , lasa declaratiile deo parte , ca am vzt de ce sunt in stare altii , ne baga , furtu la noi in casa ...si dupa aia iese pe posturi si urla in gura mare . deranjam asta e adevaru

caluxxl
caluxxl  •  02 Noiembrie 2010, 01:09

In seara asta am fost clar avantajati de tusier, centralul oricum a fost total pe langa.Prefer in astfel de cazuri mai bine sa pierdem decat sa fim ajutati(intentionat sau nu).Oricum ar trebui sa scoateti in evidenta jocul Pandurilor si mai exact valoarea lui Grigoras de a face o tactica pe masura.Felicitari Grigoras dovedesti inca odata ca esti un antrenor bun pacat ca nu ti s-a oferit sansa la o echipa de top, sper ca aceasta sansa a ta sa fie Giulestiul.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează