FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-1

Dinu Gheorghe: "Drăgănescu a greşit pentru Rapid şi a fost exclus. Balaci a greşit pentru Dinamo şi a fost doar reţinut"

dinu gheorghe
dinu gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a spus la Contraatac, de la GSP TV, că deciziile CCA i se par corecte dar că i se pare ciudat că Marian Balaci a primit o pedeapsă mai puţin dură.

 

"Tot ce a spus Borcea aseară sînt nişte minciuni, nu mă interesează că se supără Copos că zic ce zic. Eu n-am zis de Dinamo că a făcut jaf armat.

Deciziile CCA mi se pare foarte bune. Drăgănescu a greşit aseară şi retrogradat, dar Balaci a greşit pentru Dinamo şi a fost doar reţinut. Care e concluzia?

George Becali nu are nici o funcţie oficială în fotbalul românesc. Nu înţeleg de ce îi sînt ascultate părerile", a spus Dinu Gheorghe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
pancone51
pancone51  •  02 Noiembrie 2010, 21:26

"redsef2005" sigur ai facut o caracterizare a cainilor si oitelor, bravo imi placi ,fzr1923

imperator
imperator  •  02 Noiembrie 2010, 20:53

da de ce credeti voi ca le-au spus englezii Painted Crow?

redsef2005
redsef2005  •  02 Noiembrie 2010, 20:36

mai stefan888, pancone51 si toti rapidistii care mai incercati "paralele" Dinamo - Medias si Rapid - Pandurii: prosti sunteti si prosti veti ramane, nesimtiti sunteti si nesimtiti veti ramane, mincinosi sunteti si mincinosi veti ramane, hoti sunteti si hoti veti ramane! Gunoaiele Romaniei, asta sunteti, daca o bomba ar distruge Giulestiul cu voi in tribune lumea ar fi mai curata, si la propriu, si la figurat!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează