FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BRĂNEŞTI 7-1

Dinu Gheorghe este la un pas să îşi dea demisia de la Rapid!

Articol de - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Dinu Gheorghe nu a fost in Giulesti, iar maine intentioneaza sa isi dea demisia.

Totul a plecat de la faptul ca George Copos nu a achitat salariile jucatorilor pe luna august.

Azi, "Vama" a a avut o disputa verbala cu finantatorul giulestenilor si i-a reprosat acest lucru. In urma discutiei, presedintele a anuntat ca va pleca.

Totusi, daca maine vor fi achitate restantele financiare, este posibil ca Dinu Gheorghe sa revina asupra deciziei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
nyrap
nyrap  •  27 Septembrie 2010, 11:16

Circul facut este si pt.Vasile.Cofetaru;fara Rapid ajunge pe cursa la Jilava sau Rahova.Libertatea se plateste prin fotbal.Marea majoritate a patronilor au dosare de frauda.El vrea libertate gratis cu ceva castig daca se poate.Pe el.FZRGB

nyrap
nyrap  •  27 Septembrie 2010, 11:01

boicoteaza tv.produsman[ adica nu te uita]si astfel,nu se vinde.FOLOSESTE capul nu tv.FZRGB

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  27 Septembrie 2010, 08:16

adevarul e undeva la mijloc...totusi fotbalul romanesc trece prin niste momente dificile, nimeni, dar nimeni nu are platite salariile la zi in liga 1. Acum ca jucatorii Rapidului au obtinut niste rezultate bunicele(mai putin meciul cu Otelul de acasa si cel de la ja.vre), sar in sus ca nu li s-a dat salariul pe august, care avea probabil, ca data scadenta, mijlocul lui septembrie. Iar ce a facut Dinu Gheorghe, e doar o strategie. Stie ca Georgica nu isi permite sa el piarda.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează