FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Dinu Gheorghe, filmat într-o casă de pariuri » EXCLUSIV Ce motiv dă fostul președinte de la Dinamo și Rapid

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 12:59

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Dinamo și Rapid, care tocmai și-a încheiat contractul cu Dunărea Călărași, a fost surprins într-o casă de pariuri din București.

Fotografii SpyNews l-au surprins pe Dinu „Vamă” (64 de ani) intrând zilele trecute într-o casă de pariuri din Capitală, unde a completat un bilet și a ieșit în grabă.

„Da, am fost la o casă de pariuri, dar am jucat la loto. Am jucat la Loto Grecia, dar n-am pariat niciodată. Am mai și câștigat uneori, joc și la Loto 6 din 49 din România. Am aceleași numere norocoase, pe care le joc mereu.”, a spus Dinu Gheorghe pentru GSP.ro.

„mare brânză că am parcat mașina pe stradă”

Ieșit în mare grabă din casa de pariuri, fostul oficial din Liga 1 s-a urcat în bolidul său de lux, lăsat pe „avarii”, pe marginea drumului: „Mare brânză ce am făcut, că am parcat mașina pe stradă și n-am traversat pe la zebră. Vă dați seama cum am fost filmat?! Alte lucruri nu aveți de făcut?”.

invitat la o emisiune de ponturi sportive

Deși spune că n-a pariat niciodată, Dinu Gheorghe a fost invitat în dese rânduri la emisiunea 1X2 de la Digi Sport, emisiune care se ocupă cu ponturile sportive.

„Nu cunosc persoane din fotbal care să parieze și chiar dacă aș cunoaște nu aș spune nimic, că nu e treaba mea, nu sunt sifonul lui Ștucan. Și chiar dacă ar fi fost ceva eu nu sunt în nicio funcție în fotbal în acest moment și nici n-am oferte să revin”, a adăugat Dinu Gheorghe.

Pus să comenteze și imaginile video din 2015, când România TV l-a prins din nou pariind, Vamă a răspuns în aceeași notă: „Și atunci jucam la loto”.

pariuri
Dinu Gheorghe în 2015 la o casă de pariuri

GSP.ro l-a surprins pariind în urmă cu 3 ani pe Marius Șumudică, antrenor la Astra în acea vreme. (Detalii AICI)

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO și FOTO Nu se poate abține! Șumudică surprins azi de reporterii GSP, în timp ce paria: "Am luat 580 lei! Erau bani pe jos, să moară mama!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  06 August 2019, 17:36

A pariat pe astra - fcsb!!!

persanu
persanu  •  06 August 2019, 16:49

Deci un om care a activat atâta timp in fotbal, dupa ce a rămas fara slujbă (de bun ce e) sa apucat de pariat. Nimic ilegal... Dar vad comentarii, ca si ce daca a pariat la pariuri, pai ba tampea, nu este vorba daca are sau nu voie ci oare cât de corect a fost el cand activa in fotbal, și dacă acum când are voie sa parieze are câteva ponturi bune? De aici rezultă caracterul infect al unui om care știe de lucruri care duc la dărâmarea fotbalului romanesc si preferă sa tacă pentru o punga de arginti. Asta daca juca sume mari. In mod normal, tâmp sa fi sa te duci sa joci tu la pariuri ssi sa pui bani mulți... Când ii poți da unui cunoscut să-ți puna el... Dar adta cu, si ce daca pariază, are voie este ca aiaa cu si ce daca a făcut Becali rău dar macar a ajutat oamenii nevoiași... Aștept sa vad cand întrați voi la pușcărie sa vedem atunci daca mai contează binele făcut... Tampii satului sunteți

pugliesi
pugliesi  •  06 August 2019, 15:53
Postat de dubluv pe 06 August 2019, 15:10

asa, si?

A, e ok daca îți place să te mintă lumea. Nu e problemă.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close