FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe la Radio GSP: "Sînt liniştit cu Răzvan Lucescu, dar el şi pune presiune pe conducători"

Dinu Gheorghe are încredere deplină în calităţile lui Răzvan
Dinu Gheorghe are încredere deplină în calităţile lui Răzvan

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 14:36

Odată cu venirea lui Răzvan Lucescu pe banca Rapidului, toată suflarea alb-vişinie visează la performanţă. Chiar dacă la naţională a dezamăgit, Lucescu jr. a impus respect încă de la primele zile ca antrenor în Grant. Dinu Gheorghe a simţit repede impactul pe care Răzvan l-a avut printre toţi angajaţii clubului:

"Sînt liniştit cu Răzvan Lucescu, dar el şi pune presiune pe conducători. El are un mod anume de a lucra, sper să fim şi noi restul din club pe aceeaşi lungime de undă. Sper că-şi va depăşi performanţa pe care a făcut-o data trecută la Rapid", a spus Dinu Gheorghe la Radio GSP.

Preşedintele Rapidului a dezvăluit şi ce le mai lipseşte giuleştenilor pentru a fi pregătiţi să atace titlul în noul campionat:" Ne mai trebuie un fundaş central, dar sper ca Glauber să accepte prelungirea contractului. În rest vom mai completa lotul cu tineri care să aibă ambiţie să vină din spate".

Dinu Gheorghe a comentat şi despre varianta vehiculată de Dumitru Dragomir, care îşi doreşte să le vadă pe Steaua, Dinamo şi Rapid jucînd pe acelaşi stadion: Ar fi extraordinar pentru fotbal să jucăm pe National Arena şi noi, şi Dinamo, şi Steaua. Dar ar fi o problemă mare de securitate, e greu să se realizeze aşa ceva", a încheiat şeful din Giuleşti la Radio GSP.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
qzoom
qzoom  •  21 Iunie 2011, 17:45

Cuplajele sa le jucati !cum sportul e in B.....mai ramane sa ajungeti si voi si celalalte 2 clone in B si atunci se face dreptate.

wta1923
wta1923  •  21 Iunie 2011, 17:18

ce sa facem?! acasa doar pe Giulesti! poate cat se renoveaza hardughia ca pica pe noi, dar nu exista sa jucam mereu acolo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează