FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - RAPID 2-0

Dinu Gheorghe: "Noi luptăm pentru Europa League. Steaua şi-a propus mai mult decît poate"

dinu_gheorghe
dinu_gheorghe

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a comentat situaţia la Rapid după înfrîngerea de la Braşov şi spune că obiectivul echipei este o poziţie de Europa League.

 

"Nu există nici un conflict între Coman şi Bornescu, se respectă unul pe altul. Conflictul e  între suporteri şi Dani Coman. Nu este deloc mai dulce înfrîngerea că m-a bătut fosta mea echipă. Am avut noi un meci slab.

Noi luptăm lupta pentru o poziţie în Europa League. Noi nu am zis niciodată că vrem să luăm titlu, Steaua şi-a propus mai mult decît poate şi de-aia a ajuns în această postură", a spus Dinu Gheorghe la dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
kagliostro
kagliostro  •  01 Decembrie 2010, 04:49

Lasa tu Steaua, vezi-ti de negrooteiii tai de acolo, ca iar picati in "B" cu jumulistul ala de rade non-stop!

spadacio97
spadacio97  •  29 Noiembrie 2010, 16:31

Si exista o explicare logica prin care conducerea vrea Europa League. Pentru Europa League se poate duce si de pe locul 6 asta inseamna ca vrea sa scoata bani mai usor..bagand mai putini bani in echipa. Pentru CH L ar fi trebuit sa mai investeasca inca 1 milion si e greu

pancone84
pancone84  •  29 Noiembrie 2010, 13:03

Si mai da-o incolo de Liga Europa. Nu te-ai plictisit sa te multumesti cu putin mereu. Vrem in Champions League macar acum in ultimul an. Adica Otelul sau spurcatii se lupta pt titlu si tu o tii cu EL. Daca nu terminam in primele 2 in anul asta inseamna ca va fi un nou an dezamagitor. Si tu, si copos sunteti niste zgarciti care nu doresc performanta ci doar sa faca bani. Nici sa faceti bani nu stiti pt ca altfel ati investi ca sa intram in LC. De-acolo scoti banii, nu din EL.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează