FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - RAPID, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu Gheorghe: "Nu e nici o presiune pentru Şumudică, termină sezonul la Rapid!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, spune că postul lui Marius Şumudică nu este în pericol nici dacă giuleştenii vor pierde în această seară, la Vaslui, şi vorbeşte despre condiţiile în care se va disputa partida din Moldova.

"Sper să jucăm bine şi să cîştigăm, doar nu avem în faţă Barcelona. Terenul e mocirlos, să vedem cum va se va conserva pînă la ora partidei. Ne-am odihnit bine, cred că există toate condiţiile pentru ca băieţii să dea totul şi să cîştige. Postul lui Şumudică nu e în pericol, el va încheia campionatul pe banca noastră..

Noi dorim să jucăm şi etapa a 19-a în 2010, chiar dacă ne lipsesc jucători importanţi. Dacă s-a programat, atunci să rămînă aşa! Am făcut deja programul pentru partea a doua a campionatului, trebuie să-i ţinem pe jucători la pregătire chiar şi săptămîna viitoare", a spus Dinu Gheorghe la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
costacurta
costacurta  •  05 Decembrie 2010, 20:54

poate termina sezonul la rapid, dar rapid e o palarie prea mare penru el.

steaua.the.best
steaua.the.best  •  05 Decembrie 2010, 20:33

BRAVO TIMISOREANULE! UN OM REALIST! AI PUNCTAT BINE. FORTA STEAUA!

craiovamaximax
craiovamaximax  •  05 Decembrie 2010, 20:24

EU NU TE-AM FACUT ZBURATOARE! DAR ESTE TIPIC RAPIDISTILOR...MA TEMEAM CA NU ESTI SUPORTER RAPIDIST, ACUM SUNT CONVINS.DACA NU MAI AVETI OBIECTII INJURATI SI SCUIPATI, RUSINICA!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează