FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - FC BRAŞOV 0-2

Dinu Gheorghe: "M-a deranjat atitudinea celor de la Urziceni care nu credeau că vom juca corect"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2009 00:00

Dinu Gheorghe, preşedintele echipei FC Braşov, spune că nu s-a gîndit atunci cînd a învins Dinamo că va fi acceptat astfel de suporterii din Ghencea, în cazul în care va ajunge la Steaua.

"Noi n-am făcut altceva decît să jucăm corect. Nu m-am gîndit că aş fi acceptat de suporterii Stelei dacă am bate Dinamo. Dinamo a pierdut de două ori cu Urziceniul. La ei s-au făcut foarte multe greşeli. Aseară am avut sentimente doar pentru echipa mea. Şi în 2005 am luat titlul lui Dinamo, după 2-2 în "Ştefan cel Mare", cu Rapid.

Acesta a vorbit şi despre cei de la Unirea Urziceni care nu credeau că FC Braşov îşi va apăra corect şansele: "M-a deranjat atitudinea celor de la Urziceni care nu credeau că vom juca corect şi vreau să văd cum vor aborda meciul cu Steaua. Aştept din partea lui Dumitru Bucşaru să se revanşeze. În ultima etapă vreau să bată Poli Iaşi pe Rapid, Urziceniul pe Steaua, Craiova pe Vaslui, iar noi să ajungem pe locul şase", a spus Dinu Gheorghe la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Veste ȘOC despre Ilie Năstase și Ioana. Soția lui a luat decizia, NU mai e cale de întoarcere


Comentarii (12)
 •  02 Iunie 2009, 05:20

acum fiecare vrea echipa lui sa castige...echipa mea are un jucator numa ..e interesanta si ultima etapa..eu vreau sa bata steaua, timisoara ..cu punctele furate sa ieie titlul..daca nu vin punctele atunci sigur vreau steaua sa se uite la tv la cupe si sa mearga brasovu in cupe

 •  02 Iunie 2009, 05:16

@poorscousertomm: Este. Cand CFR-ul i-a oferit stadionul lui Dinamo acum ceva timp pt. UCL, scria ca D. avea de ales intre CJ si P.Nt. Din ce zvonuri am auzit de pe la prietenii de acasa (n-am mai fost de vreo 2 ani pe acolo), s-ar putea ca Stefan sa vrea sa inchida potcoava (inca vreo 5k locuri) si sa fie santier totusi.

poorscousertommy
poorscousertommy  •  02 Iunie 2009, 03:45

shtie cineva sa'mi zica daq stadionul de la piatra neamtz indeplineshte conditziile pt CL ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează