FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL 1-0

Dinu Gheorghe: "Prea multă presiune pe Roman! Poate a făcut ruptură şi din cauza stresului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, spune că nu a văzut faza la care centralul Ciprian Danşa a acordat penalti pentru ardeleni şi vorbeşte despre accidentarea suferită de internaţionalul Mihai Roman în repriza secundă.

"Nu ştiu dacă a fost sau nu penalti, am stat în tribună şi nu am văzut faza foarte bine. Am avut 4 ocazii mari, nu putem fi acuzaţi de nimic, Ceahlăul a trăit din două contraatacuri pe care le-ar fi putut specula. Nu pot decît să vă dau dreptate pentru că nu am văzut reluările de la faza penaltiului, nu intru cu nimeni în polemică pentru că nu avem nevoie de aşa ceva.

Îmi pare foarte rău de ce i s-a întîmplat lui Roman, are într-adevăr ruptură. Astfel de accidentări se întîmplă şi din cauza stresului, a presiunii care e pusă pe jucător. A fost o perioadă dificilă pentru el, ne pare rău că s-a terminat în acest fel o săptămînă grea pentru toată lumea", a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează