FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, 24 OCTOMBRIE, ORA 20.00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu Gheorghe rîde de Gigi: "Sigur nu-şi taie capul dacă le dă Surdu gol. Poate doar o oaie" :)

Dinu Gheorghe rîde de Becali:
Dinu Gheorghe rîde de Becali: "Sigur nu-şi taie capul dacă le dă Surdu gol. Poate doar o oaie" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 16:52

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, crede că Rapid are un avantaj împotriva Stelei în partida de luni, 24 octombrie, de pe National Arena. Partida va începe la ora 20 şi va fi transmisă de DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

"La ora jocului cu Steaua vom avea un plus în faţa lor, pentru că noi deja vom avea două partide disputate pe National. Important este să vină lumea la stadion. Gigi Becali nu-şi va tăia sigur capul dacă va marca Surdu. Poate doar o oaie"

...despre meciul cu Mioveni

"Cred că Răzvan va începe meciul cu Mioveni cu Pancu pe bancă şi îl va titulariza pe Cassio. Mai multe detalii voi afla cînd voi ajunge la stadion", a declarat Dinu Gheorghe la sportro.

Rapid primeşte pe teren propriu ecihpa din Mioveni, în această seară, de la ora 19.00, meci transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
denvery
denvery  •  15 Octombrie 2011, 10:52

la el la stana??? gazonul pare bun, steaua ar putea juca acolo :)))

lukyman
lukyman  •  15 Octombrie 2011, 08:44

Si Surdu.... daca da gol va fi din prost noroc. rar a fost cand a reusit sa dea un gol prin fortele proprii. asa la pescuiala stie sa dea gol cand il loveste mingea..... sa speram ca nu ae acelasi noroc si cu Steaua

lukyman
lukyman  •  15 Octombrie 2011, 08:41

Dinu asta este un nenorocit. avea dreptate Piturca atunci cand a zis ca asa sant reactiile la o pèrsoana care este in afara fotbalului in ziua de azi sau ceva de genu. Sta degeaba la dinamo la club si face comentarii care nu il caracterizeaza chiar deloc. a luato razna saracul devine din ce in ce mai senil si mitocan.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close