FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC ARGEŞ, DUMINICĂ, ORA 15:00 GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dinu Gheorghe: "Să ne spună Penescu pe cine nu vrea să folosesc cu echipa lui şi rezolvăm" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2009 00:00

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a răspuns ironic acuzelor lansate de Cornel Penescu la adresa prestaţiei pe care Cristi Balaj a avut-o la partida pe care stegarii au cîştigat-o în faţa Stelei în weekend.

"Nu am emoţii înainte de FC Braşov - FC Argeş, poate jucătorii să aibă. Dacă domnul Penescu voia mai multe cartonaşe galbene la jocul nostru cu Steaua, să ne spună ce jucători vrea să nu folosim contra echipei lui şi rezolvăm ;)

Să-şi amintească şi de partida pe care a jucat-o el cu Oţelul cînd trebuia să primească mai multe cartonaşe, dar nu s-a întîmplat aşa" a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  11 Martie 2009, 20:12

://www.test.com

 •  11 Martie 2009, 20:06

Penescu ,crede ca e simplu sa treci de la taraba cu vanzare de alifie comestibila direct pe sticla sau in ziare ! Incearca si el sa faca fata ,dar si-a luat drept mentori pe Jiji , Borcea si Mitica , care au deja vechime in curvasaria numita Divizia A . Asta e , in loc sa fie ``domn`` prefera si el alba-neagra pe stadioane dar si-a ales singur calea . Jalnic ,oricum !

 •  11 Martie 2009, 19:59

p o r n o, x x x, filmulete funy ,onlinetv ,c h a t ,combaterea amenzilor rutiere,glume,bancuri,webcamlive,design super ,verifica viteza la net ,vezi cine e invizibil pe yahoo,programul tv si cinema ,meteo ,horoscop ,status yahoo ,games ,bancuri ,harti rutiere

Vezi toate comentariile (4)
Comentează