FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinu Gheorghe: „Turcu, Napoleon al bidinelei”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Dinu "Vamă" îl atacă pe Turcu, după ce acesta s-a mirat că Răzvan Lucescu nu vine la Dinamo, preferînd Braşovul

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, se ia de Vasile Turcu! "Am sesizat că acest domn, închipuindu-şi că reuşeşte să lege coerent şi corect gramatical cîteva fraze, îl ceartă pe Răzvan că refuză să antreneze pe Dinamo".

Oficialul braşovean continuă să îl ironizeze pe Turcu, făcînd referiri la faptul că acesta a lucrat ca zugrav în trecut: "Mai departe, acest Napoleon al bidinelei şi vermorelului depăşeşte perimetrul destinat zugrăvelii, unde, de ce să n-o recunoaştem?!, e chiar talentat, şi jigneşte clubul FC Braşov spunînd că e o echipă fără obiective mari şi fără ambiţii. Nu putem decît să constatăm cu părere de rău că domnul Turcu a început să nesocotească din nou ordinele şefului său Cristi Borcea, care i-a recomandat s-o lase mai moale cu declaraţiile despre Dinamo şi despre fotbal în general".

Replica lui Dinu "Vamă" vine după ce Vasile Turcu a spus pentru "Fanatik": "Eu nu îi înţeleg pe unii care refuză un club ca Dinamo şi preferă să pregătească echipe fără obiective mari şi fără ambiţii, cum ar fi FC Braşov". În schimb, Dumitru Dragomir a declarat că Lucescu şi Dinu "Vamă" vor veni din vară la Dinamo. "Dacă domnul Dragomir a spus aşa ceva, înseamnă că nu mai e «Oracolul din Bălceşti», că nu le mai nimereşte!", l-a contrat Răzvan.

"N-am ce să-i răspund lui Turcu, deşi mă distrează declaraţia lui. Înseamnă că şefii de la Dinamo mă doresc foarte mult."
Răzvan Lucescu

"Cine mai e şi Turcu ăsta? Comentariile unuia de teapa lui nu mă afectează."
Ioan Neculaie

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (20)
 •  17 Martie 2008, 09:33

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://rrkpntihkmmlgu.com >http://rrkpntihkmmlgu.com</a>

 •  21 Februarie 2008, 21:51

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie R,E,F,E,R,R,E,R, SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 17:15

Asa este,Turcu este un analfabet,este regele bidinelei cum l-a denumit Dinu Vama care sa nu uite ca el este regele escrocheriilor vamale,pe timpul ,,domniei"sale la vama s=au dat cele mai multe si mari tunurii in vama din toata istoria Romaniei.Sa nu uite nici vremea comunistilor cand ii curgea mucii pe la Dinamo,militie si Securitate stie el dece.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează