FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe: "Vom juca la Timişoara meciul de acasă din Europa League"

Dinu Gheorghe încearcă să găsească alte stadioane pentru a găzdui meciurile Rapidului
Dinu Gheorghe încearcă să găsească alte stadioane pentru a găzdui meciurile Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 23:41

Ca şi Steaua, Rapidul e nevoită să-şi găsească un stadion-gazdă pentru meciurile de pe teren propriu. Preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, a anunţat că Rapidul va juca la Timişoara meciul de acasă din play-offul Europa League

"Mîine dimineaţă plec la Timişoara să văd dacă putem juca acolo în Europa League, iar în campionat jucăm meciurile de acasă pe stadionul Sportului. La momentul ăsta stadionul Rapid e un subiect închis",a spus Dinu Gheorghe la Fanatik Show, pe Digi Sport".

Preşedintele Rapidului consideră că Europa League e o competiţie esenţială pentru echipa sa, mai ales din punct de vedere financiar şi promite că evoluţia slabă din etapa a doua cu U Cluj nu se va mai repeta:

"Pentru noi play-offul din Europa League e important pentru că Rapidul trebuie să ajungă în grupe. Şi din punct de vedere financiar, sînt bani importanţi şi din această competiţie. Avem jucători noi mulţi, echipa se va aşeza uşor-uşor. Nu o să mai vedeţi echipa jucînd atît de slab ca la Cluj".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
raulviola21
raulviola21  •  03 August 2011, 13:16
Postat de fremenash pe 03 August 2011, 00:04

de unde iau bilet daca vreau sa merg la timisoara ? de la stadionul sportului? in giulesti e gol... sau direct in timisoara ? :|

Cred ca direct de la noi. ;)

raulviola21
raulviola21  •  03 August 2011, 13:14

Eu unul ma bucur ca Rapidul vine la Timisoara,o sa tin cu ei si merg la meciuri.Sper sa se califice!

ienasoiu
ienasoiu  •  03 August 2011, 10:56

Rapidul nu a jucat prost la Mediaş. A fost infatuată, a avut momente de visare, a avut şi ghinion, dar nu se poate spune că nu a jucat bine. Din păcate a avut în faţă o echipă mult mai motivată. Galeria clujeană a avut un aport deosebit. În privinţa Timişoarei, este o alegere foarte inteligentă. Oferim acestui important centru fotbalistic al ţării întâlniri oficiale internaţionale aproape la cel mai înalt nivel, chiar dacă acum se află într-un regretabil impas din cauza acestui Iancu. Un Iancu care a plecat interesant pe traseul fotbalului românesc, dar care a eşuat lamentabil datorită propriilor frustrări şi limite interpretative. Fapt pe care la înţeles şi TAS-ul cu timpul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează