FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dinu îi dă în judecată pe soţii Reghecampf şi pe Stoica: "O ruşine ordinară, MM este o făcătură de om"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 19:24

Scandalul dintre Cornel Dinu şi Reghecampf continuă, iar dinamovistul a anunţat că-i va da în judecată pe soţii Reghecampf şi pe MM Stoica.

Cornel Dinu a fost extrem de deranjat de ultimele declaraţii ale steliştilor, care l-au jignit în ultimele zile: "Să declari aşa ceva e inadmisibil, o ruşine ordinară, ceva diavolicesc. Nu există abjecţie mai mare. Este inuman să spui aşa ceva, Stoica este o făcătură de om, m-a surprins Reghe, eu l-am salvat.

Mărturiile sînt incontestabile, toţi oamenii implicaţi certifică asta", a spus Dinu la GSP TV.

Dinu a anunţat că-i va da în judecată: "Nu le voi lăsa aşa, sînt prejudicii de imagine, avocaţii mei pregătesc acţiunea în consecinţă", a spus dinamovistul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
valy1948
valy1948  •  08 Februarie 2013, 14:51
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dinu,sub comentariul magulitor al lui Mitica,care ne declara cu limitele lui intelectuale,ca aceasta legenda nu are de ce sa se teama ca,vorba aceea este general si are relatii, ceea ce ii da dreptul sa imprastie mizerii pretutindeni,ne asigura de cateva zile ca nu va mai apare in public cu declaratii, dar continua in acelasi timp cu jigniri la fel de dure ca ale sotilor incriminati,dar dupa parerea lui Mitica mai elevate,ca si cum el ar putea face vreo diferenta.Dinu sa vorbeasca de echipa lui cum este normal, iar redactorii sa inceteze a mai cere parere unor persoane din anturajul adversarelor.Romania este tara cu cei mai multi generali, toti fara trupa,valoarea inseamna rezultate nu grade

d3ll
d3ll  •  08 Februarie 2013, 00:37
Postat de merace pe 07 Februarie 2013, 22:17

deci, procurorul care timp de peste un deceniu a ascuns o infractiune la care a fost complice, acum se denunta singur?!

esti prea prost sa intelegi

d3ll
d3ll  •  08 Februarie 2013, 00:33
Postat de ultrafcd pe 07 Februarie 2013, 23:47

Reformulez...mama, cati prosti sunt sub soare...daca idolul vostru e mm, care v-a batut si injurat sau gigi, care v-a umilit si dezbinat....fara cuvinte

oi ce poti sa le ceri.....

Vezi toate comentariile (52)
Comentează