FOTBAL  »  Superliga  »  DINU ESTE DORIT INSISTENT DE PORUMBOIU

Dinu spre Vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Acţionarii îl roagă pe Mister să nu plece de la Dinamo, însă Procuroru' este ofertat de echipa pregătită de Săndoi

Cornel Dinu nu mai vrea să rămînă la Dinamo, iar viitoarea sa destinaţie ar putea fi FC Vaslui! Surse autorizate susţin că Adrian Porumboiu l-a contactat deja pe Mister, căruia i-a transmis că îl aşteaptă oricînd în Moldova pentru a prelua o funcţie în cadrul clubului.

Acţionarii îl roagă pe Mister să nu plece de la Dinamo, însă Procuroru' este ofertat de echipa pregătită de Săndoi

Cornel Dinu nu mai vrea să rămînă la Dinamo, iar viitoarea sa destinaţie ar putea fi FC Vaslui! Surse autorizate susţin că Adrian Porumboiu l-a contactat deja pe Mister, căruia i-a transmis că îl aşteaptă oricînd în Moldova pentru a prelua o funcţie în cadrul clubului.

"Este adevărat că vreau să plec. Dacă mi se oferă un proiect real şi pe termen lung, rămîn. Altfel, nu! Am primit deja o ofertă, m-a sunat cineva de la un club care are aspiraţii la cupele europene şi a zis că mă aşteaptă în orice moment. Rămîn pînă pe 7 mai să îmi duc munca la bun sfîrşit, dar după aceea mă mai gîndesc ce voi face", le-a transmis Dinu acţionarilor.

Borcea: "Dacă pleacă Dinu, plec şi eu!"

Alarmaţi de izbucnirea nervoasă a Procurorului (59 de ani), şefii se roagă de fosta glorie dinamovistă să revină asupra deciziei. Ieri, încă de dimineaţă, Mister a fost asaltat de apelurile conducătorilor, iar spre după-amiază a avut o întrevedere cu Cristi Borcea. "Ai spus că vrei un proiect pe termen lung, iar Dinamo asta îşi doreşte. Avem nevoie de tine pentru a reuşi ce ne-am propus", i-a transmis directorul executiv al "cîinilor".

"Poate să ne părăsească oricine, dar nu el pentru că nu-l las eu! Dacă va pleca Dinu, voi pleca şi eu!", a zis ieri Borcea. "Cornel Dinu nu este numai o legendă, ci o competenţă reală şi necesară clubului. Resursa tehnică şi pasiunea puse de el în activitate sînt atuuri pe care Dinamo contează în corecţiile necesare readucerii performanţelor de prim rang", a declarat şi preşedintele Nicolae Badea.

5.000
de euro este salariul lunar pe care îl primeşte Dinu pentru funcţia sa de administrator delegat

10.000
de euro pe lună ar putea cîştiga Dinu la Vaslui, în cazul în care acceptă oferta lui Porumboiu

"Cornel Dinu nu va pleca de la Dinamo. El este emblema noastră, este şi prietenul nostru. Cum să plece? Vom avea o discuţie cu el şi sperăm să se răzgîndească"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

"Cornel e supărat că şi-a pierdut căţelul, dar este un bărbat puternic şi nu cedează aşa uşor. Cu toţii avem căderi, însă el iubeşte Dinamo şi va rămîne aici încă 30-40 de ani"
Florian Walter, acţionar Dinamo

"Cornel Dinu este un băiat deştept. Se va întoarce, poate a vrut o pauză. El este un monument sportiv al lui Dinamo şi cu siguranţă va rămîne la acest club"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Se simte lucrat?
Ruptura dintre Cornel Dinu şi conducere s-a produs în această iarnă, cînd Mister a refuzat să devină antrenorul principal al echipei. Borcea s-a enervat atunci că Procuroru' n-a dorit să preia echipa, iar fosta glorie dinamovistă crede că este împins să demisioneze. "M-am săturat, toţi sînt numai pe interes, nu vor decît să cîştige bani, nu se face nimic constructiv. Mi-e silă, nu mai pot îndura atîta suferinţă, nu mai suport. Spun cu toţii că vor să rămîn, dar ei d-abia aşteaptă plec!", le-a mărturisit Dinu apropiaţilor. (Ionuţ Iordache)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
 •  10 Aprilie 2008, 19:59

Nu are rost sa plece,la pus antrenor sa ajute echipa,mergea prost,il pune in diferite posturi sa ajute daca nu vrea sa ramana pe o functie de conducere sa faca ceva in continuare....pt dinamo.asa este moral..

 •  10 Aprilie 2008, 15:47

MURI... esti o rapandula... jegosule

 •  10 Aprilie 2008, 15:36

Da.....se vede ce caine adevarat e Dinu....cum merge echipa prost cum pleaca !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează