FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Todoran, întrebat despre transferuri: „Messi e liber, nu?” + Ce spune despre Vlad și Ondrasek

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 11:04 / Actualizat vineri, 06 august 2021 11:14

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul echipei sale cu Gaz Metan Mediaș, programat duminică, 8 august. 

Vicecampioana României vine după eliminarea umilitoare din Conference League împotriva lui Șahtior Karagandy și un egal în Liga 1, 1-1 la Arad, cu UTA, iar Dinu Todoran resimte presiunea care îl apasă pe umeri.

Dinu Todoran, înainte de FCSB - Gaz Metan: „Am puține emoții”

„Duminică avem un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Nu va fi ușor, trebuie să fim mai agresivi și mai responsabili în posesie, să nu pierdem mingea cu ușurință. 

Am puține emoții, e primul meci în fața propriilor suporteri după eșecul din Conference League și semieșecul din campionat, la Arad, unde am egalat pe final. Suntem obligați să câștigăm cu Mediaș, pentru ca diferența dintre noi și CFR Cluj să nu crească.

Obiectivele noastre rămân campionatul și Cupa României. De la meci la meci o să arătăm mult mai bine, avem ciclu săptămânal de pregătire și băieții vor să demonstreze că cele două rezultate au fost un accident.

Vor fi schimbări, avem un lot valoros și oricine intră trebuie să demonstreze că face față”, a spus Todoran.

Dinu Todoran, antrenor FCSB, despre...

... declarațiile lui Marius Șumudică, care a spus că CFR va câștiga campionatul la pas: „Marius Șumudică este un antrenor cu experiență, de care fotbalul românesc avea nevoie. A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”

... Andrei Vlad: „Vlad e un jucător important, un portar de mare perspectivă. Este în lot, se antrenează cu toată echipa. Mâine vom face lotul”. 

... revenirea lui Andrei Miron: „Toți jucătorii se antrenează normal, mă bucură revenirea lui Miron. Vedem la ora jocului cine va juca”. 

... Zdenek Ondrasek: „Îi mulțumim lui Ondrasek, putea face mai mult. Este un băiat de caracter, îi doresc multă baftă în continuare”. 

... transferuri la FCSB: „E posibil să mai apară jucători de valoare. E Messi liber (râde). Jucătorii de valoare sunt bineveniți la noi”. 

... schimbările din prima repriză la UTA - FCSB: „Am făcut o analiză, am vorbit cu ei. Au înțeles, sunt jucători de calitate, ne bazăm în continuare pe ei. Dumiter e foarte bine, se antrenează normal. Discuții am avut cu jucătorii și voi mai avea, ei știu despre ce e vorba. Nu erau nici ei mulțumiți de randamentul lor. Știam că aici va exista mereu presiunea rezultatelor, pentru că antrenez cea mai puternică echipă”. 

... implicarea lui Gigi Becali: „Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa, antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la un nivel de care domnul Gigi Becali să fie mulțumit la ora jocului. Se spun multe lucruri neadevărate, dar pe mine nu mă afectează. E opinia lor”. 

Suntem obligați să jucăm pe atac, dar trebuie să ne și apărăm bine. Fotbalul are două momente, atac și apărare, apoi vin și tranzițiile, fazele fixe. Trebuie să fim pregătiți în toate momentele.

- Dinu Todoran, antrenor FCSB

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI » Va reuși să rămână FCSB un club care contează cu Gigi Becali patron și antrenor?

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali, ironizat de două nume mari, după ce a renunțat la Ondrasek: „Habar n-are de fotbal”

FCSB spre colaps? Cătălin Țepelin: „Gigi Becali a transformat clubul într-un reality-show. Și toată lumea așteaptă episoade noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
andreidim
andreidim  •  07 August 2021, 16:20
Postat de loko1 pe 06 August 2021, 13:21

Ce rost are acest articol,cand toti stim adevarul ?Aloo GSP,aveti ceva cu acest om nevinovat,de il umiliti cu intrebari ,la care stim raspunsurile reale?

Din pacate s a umilit singur acceptând să se duca acolo.

adook
adook  •  06 August 2021, 13:44

dinu dinu repede la telefon.

942074903282596
Mircea Florin Stoica  •  06 August 2021, 13:32

Acest *** al fotbalului are curaj sa se numească ANTRENORUL FCSB? In prima etapa spunea că știe toata lumea cum se fac schimbările la echipă,acum s-au schimbat regulile?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează