FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Todoran rupe tăcerea despre cum se alegea echipa de start la FCSB: „De multe ori am făcut așa”

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 17:19 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 17:44

Dinu Todoran (43 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, a dezvăluit modul în care făcea echipa de start în perioada când îi antrena pe roș-albaștri.

Fostul tehnician al vicecampioanei României a dezvăluit cum decurgeau conversațiile cu patronul Gigi Becali în privința alcătuirii primului „11”, acesta afirmând că de multe ori nu îi făcea pe placul finanțatorului cu alegerile sale.

„Nu, nu îmi dădea echipa, nu se băga în antrenament. Am avut o discuție cu dânsul și cu Meme: «Cum vezi echipa, cum vrei să jucăm». Deci împreună cu el și cu Meme, la telefon. De multe ori am făcut așa (n.r. diferit față de cum o vedea Becali) și mi-a zis: «Da, tată, nu e o problemă». Așa a zis, da. 

Era bine să îi fi avut atunci pe Keșeru, Budescu, jucători care fac diferența. Dar nea Gigi, din punctul meu de vedere, e de apreciat pentru ce face pentru fotbalul românesc și mai ales pentru FCSB. Absolut tot, bază, salarii, tot. Mai ales în această perioadă, când știți ce probleme sunt, mai ales financiare”, a declarat Dinu Todoran la emisiunea Liga Digisport.

Dinu Todoran a revenit la FC Voluntari 2 după despărțirea de FCSB

Dinu Todoran s-a întors „acasă” după aproximativ 3 luni petrecute pe banca vicecampioanei României. El a revenit la FC Voluntari și a preluat echipa secundă, pe care a mai antrenat-o în două rânduri (martie 2016 - martie 2017 și aprilie 2017 - decembrie 2020).

Relația dintre Todoran și clubul din Ilfov este una îndelungată. Todoran a fost și antrenor interimar la FC Voluntari vreme de o lună în 2017, iar cariera de fotbalist și-a încheiat-o tot la FC Voluntari, pentru care a evoluat între 2013 și 2016. Ultima experiență de antrenor a lui Dinu Todoran nu a fost una reușită. 

La FCSB, pe care a pregătit-o pentru 7 meciuri oficiale, a înregistrat trei victorii, două egaluri și două înfrângeri. Aventura lui Todoran la FCSB rămâne marcată de umilința din Conference League, unde vicecampioana României a fost eliminată de Șahtior Karagandy în turul 2 preliminar.

Citește alte știri din Liga 1:

De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”

Reghecampf, în formă maximă » L-a „bruiat” pe Alex Crețu în conferință: „Crezi că dacă-i așa mare poate să spună orice?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează