FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

DIOGO SALOMAO LA FCSB// FOTO De la „câine până la moarte”, la „FCSB e un club mare” » Cum și-a schimbat Salomao discursul în 6 luni

Diogo Salomao și Adrian Mutu când jucătorul a semant cu Dinamo
Diogo Salomao și Adrian Mutu când jucătorul a semant cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 15:37

FCSB l-a prezentat azi pe mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, acesta semnând un contract pe un an. (Detalii AICI)

După ce a fost prezentat oficial pe site-ul celor de FCSB, Diogo Salomao a dat primele declarații. Portughezul a precizat că s-a bucurat de oferta FCSB-ului, la doar 6 luni după ce anunța că rămâne fanul lui Dinmo.

Am fost foarte fericit când am fost contactat de FCSB. Am considerat aceasta drept o recunoștință a lucrurilor bune pe care le-am făcut în România. Am venit la un club mare și voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Am toate condițiile pentru a performa aici, astfel încât abia aștept să mă bucur de fotbal alături de noii mei colegi. Sper să câștig titlul de campion și să am și evoluții foarte bune în acest an”, a declarat Salomao.

Era „câine” până la moarte

Salomao a fost unul dintre favoriții suporterilor lui Dinamo. Și datorită realizărilor concrete, 15 goluri în 55 de partide în Liga 1, și grație stilului tehnic, spectaculos al lui Diogo. La plecarea forțată din Ștefan cel Mare, când intrase în ultimele 6 luni de contract, portughezul le-a mulțumit roș-albilor pe Facebook: „Dinamo mă pierde ca jucător, însă rămân un suporter al acestui club, «câine» până la moarte!”.

 salomao diogo

Citește și:

9 jucători pe 3 locuri: FCSB, concurență uriașă în atac! Nou-veniții, șanse mici la titularizare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  17 Iulie 2019, 02:20

Staţi calmi şi lini că EU SUNT de mulţi ani cu ochii pe ... El Ciobanus(Becali George)!!! HA! Ha! ha! ha! Ha! HA!

10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  16 Iulie 2019, 22:31

Nu e nici o trădare atat timp cat *** nu este rivala de moarte a maidanezilor, rivala lor se zbate în liga 4 :)) , nu e o problemă dacă o tin tot asa , atat "miau miau" cat si "***" se pot întâlni în 2 ani prin liga 2 sau 3 :)).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

idi53
idi53  •  16 Iulie 2019, 21:14

El joaca doar pt bani !Nu -l intereseaza cine-l plateste!Asa ne trebuie ca punem pret pe mercenari si mai putin pe proprii nostri tineri crescuti in spiritul dinamovist!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează