FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diogo Salomao, primul antrenament alături de Dinamo » Supravegheat atent de Mutu + Ce șanse sunt să joace în amicalul de azi cu Maribor

FOTO: FC Dinamo.ro
FOTO: FC Dinamo.ro

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 12:45

Diogo Salomao, transferul în care dinamoviștii își pun toate speranțele, a efectuat marți seara primul antrenament alături de noii săi colegi. 

Portughezul a ajuns în cursul zilei de marți în cantonamentul din Slovenia, efectuând primul antrenament sub conducerea lui Cosmin Contra.

Jucătorul adus de la Mallorca a fost sub atenta supraveghere a directorului general Adrian Mutu, prezent și el pentru prima zi la Maribor. 

Salomao va asista astăzi la cel de-al treilea amical al lui Dinamo din stagiul de pregătire sloven, împotriva lui NK Maribor, însă șansele ca portughezul să intre sunt destul de mici, acesta nefiind încă la parametrii fizici doriți. 

Lusitanul a venit în "Ștefan cel Mare" din postura de jucător liber de contract, după ce ultima oară a jucat la Mallorca, în liga secundă din Spania, iar șefii îl văd un salvator pentru compartimentul median al "câinilor".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  28 Iunie 2017, 16:28

Mutu si supravegheaza? Ce mai are trecut in fisa postului?

1425838917717550
John Milne  •  28 Iunie 2017, 14:41

Supravegheat atent sa nu manance o clatita in plus .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează