FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Diogo Valente divulgă ce a contat esenţial în alegerea sa de a semna cu CFR: "Îmi trăiesc visul"

Valente se înţelege foarte bine cu senegalezul Sougou, căruia i-a făcut o farsă la unul dintre antrenamente
Valente se înţelege foarte bine cu senegalezul Sougou, căruia i-a făcut o farsă la unul dintre antrenamente

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 22:02

Mijlocaşul portughez trage tare în Austria pentru a prinde un loc de titular în echipa lui Andone pentru Liga Campionilor.

Între 8 conaţionali portughezi, mijlocaşul Diogo Valente nu a avut nici un fel de probleme pentru a se adapta la CFR. Transferat de la Academica, portughezul de 27 de ani a fost adoptat rapid de vestiarul feroviarilor şi pare a fi o piesă importantă în angrenajul lui Ioan Andone pentru următorul sezon.

Valente este unul dintre executanţii fazelor fixe, alături de Ciprian Deac şi Rafael Bastos, fiind folosit de Andone mijlocaş stînga atît în modulul 4-4-2, cît şi în 4-2-3-1. "Mă simt foarte bine aici, chiar dacă sînt obosit după antrenamentele din ultimele săptămîni. Am venit la o echipă puternică, cu un lot valoros şi un grup unit. O să muncesc mult pentru a-mi cîştiga locul în echipă. Forţa grupului este cea mai importantă la o echipă cu pretenţii", a explicat mijlocaşul portughez.

Pe cale să-şi îndeplinească visul
Elementul cel mai important în realizarea transferului l-a reprezentat Liga Campionilor. Valente are ocazia acum să asculte pentru prima dată în carieră imnul celei mai importante competiţii intercluburi.

"Liga Campionilor este cea mai importantă probă pentru un fotbalist în Europa. Îmi trăiesc visul de a evolua în cea mai importantă competiţie. Nu ne va fi uşor să ajungem în grupe. Avem de disputat 4 jocuri importante pe care trebuie să le tratăm cu multă seriozitate şi inteligenţă", a detaliat proaspăta achiziţie clujeană.

Sepsi ratează Supercupa
Accidentat în minutul 5 al amicalului cu Viktoria Plzen, cînd a călcat strîmb după un duel aerian, Laszlo Sepsi e ieşit din calcule pentru Supercupa cu Dinamo. Fundaşul stînga a efectuat ieri un RMN şi, din fericire, nu i-au fost afectate oasele, însă entorsa e destul de severă. Sepsi a fost oprit de la efort pentru 3 zile, urmînd a-şi relua antrenamentele la mijlocul săptămînii viitoare.

Se zbate să rămînă la CFR
Reprofilat de Ioan Andone din fundaş stînga în atacant, Viorel Nicoară luptă din greu pentru a prinde lotul CFR-ului şi în sezonul următor. În amicalul cu Viktoria, folosit în repriza secundă, Nicoară a fost cel mai periculos atacant, fiind coautor la reuşita lui Ronny din finalul meciului. "Nicoară este o soluţie pentru atac. Are calitate să joace acolo, dacă nu avea nu l-aş mai fi testat", a precizat Andone.

Rada a făcut cinste
Fundaşul Ionuţ Rada a împlinit vineri 30 de ani. Seara, după amicalul cu cehii de la Plzen, stoperul CFR-ului le-a făcut cinste colegilor în cantonamentul de la Leogang. Rada a primit un tort din partea coechipierilor şi a staff-ului tehnic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dodo_1919
dodo_1919  •  08 Iulie 2012, 08:52

La ce echipa v-ati tras cred ca o luam sus de la voi tur/retur , mno , dar asta nu-i o problema ca oricum "U" Cluj & Forza DINAMO eterni spart-anusssi . Se.x-ul annall , "U" Cluj & Dinamo sunt viata noastra! Oh , D-ne ce frumos ar fi un sector sau de ce nu chiar toata peluza de la Cluj Arena n"U"mai in roz/violet !!! Brigada "CURRR-TRASI-BOYS" Haide "U" si de mere si de n"U" !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează