FOTBAL  »  Superliga  »  VACANȚĂ

Fotbalist din Liga 1, răsfățat de Salt Bae » Și-a dus iubita la unul dintre cele mai faimoase restaurante ale planetei

Diogo Viana, alături de iubita Ana Sampaio / Sursă foto: Instagram +13   FOTO
Diogo Viana, alături de iubita Ana Sampaio / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 12:49 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 13:51

Diogo Viana (31 de ani), fotbalistul celor de la FC Argeș, își petrece vacanța departe de România, în Dubai, unde se află alături de iubita sa.

Lusitanul n-avea cum să rateze ocazia de a vizita restaurantul exclusivist Nusr-Et, unde celebrul bucătar Salt Bae face spectacol la mese. De câțiva ani, tot mai mulți sportivi merg în Dubai pentru a gusta o friptură servită într-un stil aparte de Salt Bae, un adevărat ritual făcut live în fața clienților.

Viana și Ana Sampaio, iubita acestuia, au mers și ei la Nusr-Et. Au filmat momentul în care erau răsfățați de Salt Bae, apoi au urcat imaginile pe rețelele de socializare.

Din Sao Paulo în Maldive » Destinațiile preferate de sportivii de la noi și din străinătate cu ocazia Sărbătorilor
POZE DIN VACANȚĂ
Din Sao Paulo în Maldive » Destinațiile preferate de sportivii de la noi și din străinătate cu ocazia Sărbătorilor

Ana Sampaio, talismanul lui Diogo Viana

Portughezul și-a început un nou capitol al carierei la Pitești, însă e nevoit să stea departe de iubita lui, bruneta Ana Sampaio, care e doctor în Portugalia.

Din cauza distanței, cei doi se întâlnesc mai rar în ultima perioadă, însă își fac declarații de dragoste pe Instagram: „Nu sunt acolo, dar întotdeauna sunt alături de tine, iubire”, e unul dintre mesajele postate de Ana Sampaio pentru fotbalistul lui FC Argeș.

Doctor estetician de meserie, Ana Sampaio e extrem de activă pe rețelele de socializare, unde nu ezită să-și pună în valoare atuurile fizice.

Sursă foto: Instagram @diogovianaa10
Sursă foto: Instagram @anarcsampaio
Sursă foto: Instagram @anarcsampaio
Sursă foto: Instagram @anarcsampaio
Sursă foto: Instagram @anarcsampaio
+9 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @anarcsampaio, Instagram @diogovianaa10

Diogo Viana a trecut pe la toate naționalele de juniori ale Portugaliei

Diogo Filipe Guerreiro Viana a evoluat în perioada junioratului la Sporting Lisabona și FC Porto. Nu a apucat să debuteze la prima echipă a „dragonilor”, evoluând, în schimb, la alte echipe din Portugalia, precum Aves, Penafiel, Gil Vicente, Belenenses, Braga sau Feirense. În vara lui 2021, s-a transferat la FC Argeș, iar în acest sezon a înscris de două ori.

Fotbalist din Liga 1, răsfățat de Salt Bae » Și-a dus iubita la unul dintre cele mai faimoase restaurante ale planetei
Diogo Viana / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Diogo Viana a trecut pe la toate selecționatele de juniori ale Portugaliei (U16, U17, U18, U19, U20 și U21), însă n-a apucat să debuteze la naționala mare a lusitanilor.

Vezi și alte știri de actualitate: 

GALERIE FOTO Din Sao Paulo în Maldive » Destinațiile preferate de sportivii de la noi și din străinătate cu ocazia Sărbătorilor

Gestul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Newcastle n-a trecut neobservat: „Nu-mi pasă cum ai jucat, eu nu accept așa ceva!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
bebe21
bebe21  •  28 Decembrie 2021, 14:33

spectacol grotesc!

143731175974645
Gelu Cristean  •  28 Decembrie 2021, 14:14

manelisti everywhere

reteleanu
reteleanu  •  28 Decembrie 2021, 14:11

si le plangeti de mila astora din liga unu ca n-au salariile platite... iar anonimul asta se duce (nu, da' cat de slab de minte trebuie sa fii??) sa-i dea unuia sute de euro ca sa-i faca o ceafa la gratar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează