FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Direct în iarbă » Marica ar putea debuta la Steaua mai curînd decît se miza

Marica a spus că a revenit în România să se pună pe picioare pentru Euro din vară
Marica a spus că a revenit în România să se pună pe picioare pentru Euro din vară

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 00:00

Internaţionalul de 30 de ani are şanse să apară în amicalul de deschidere al anului, cel cu Young Boys Berna.

Ciprian Marica, 30 de ani, a efectuate numeroase teste medicale în ultimele zile de parcă se pregăteşte să plece în spaţiu. Atacantul a suferit două accidentări la genunchiul drept în ultimul an şi jumătate, a trecut cu bine de perioada de recuperare, dar şi de investigaţiile medicale la care a fost supus - chiar şi-n Antalya! -, iar acum este pregătit să apară în echipa Stelei şi pe teren.

Internaţionalul ar putea debuta mai curînd decît se miza, în chiar primul amical al campionilor pe 2016, mai exact partida de verificare de marţi cu elveţienii de la Young Boys Berna.

În condiţii normale

Fotbalistul a răspuns foarte bine la antrenamentele făcute sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, poate bifa cîteva minute în meciul de marţi. Bineînţeles, dacă nu apar probleme neprevăzute ce-ar putea schimba datele situaţiei.

Fără a lua în calcul imprevizibilul în cazul jucătorului, este greu de crezut că Marica va fi utilizat în condiţiile unui teren ud, alunecos, dacă va ploua, ori adversarul Stelei va practica un joc la limita regulamentului.

În condiţii normale, Ciprian se poate prezenta pe teren încă de marţi. Din al doilea cantonament, care începe pe 24 ianuarie, primul amical de atunci, cel cu Ujpest fiind pe 26 ianuarie, Marica poate evolua fără prea multe restricţii.

Chipciu şi Varela, nivelul următor

Gazeta Sporturilor a informat vineri de faptul că recuperarea a două dintre piesele de rezistenţă ale Stelei, Alex Chipciu şi Fernando Varela, merge mai bine decît se preconiza.

Mai mult, încă de la antrenamentul de vineri seară, cei doi au făcut cot la cot cu întreaga echipă, participînd chiar şi la exerciţii ce-i solicitau la maximum. Ambii au rezistat, însă nu vor fi forţaţi, vor urmări un program de recuperare supravegheat atent.

Totuşi, sînt şanse foarte mari ca Varela şi Chipciu să apară de la finalul lunii înapoi pe teren, la amicale, treptat.

5 luniau trecut de la ultima prezenţă pe teren a lui Marica, în singurul meci al sezonul, în tricoul Konyei, 7 minute jucate în campionat contra celor de la Akhisarspor (1-1)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
catalinas31
catalinas31  •  17 Ianuarie 2016, 14:59

Marica primeste salariu mediu pe economie, primele de joc si bonusul de calificare in CL. Deci nu e chiar pe grat,is. Dupa cum a declarat chiar el pe facebook, va primi 1 milion de euro. Daca imparti la 6 luni, Marica are salariu 166.000 euro pe luna. Daca cineva crede ca Gigi ii va plati acest salariu, se insala amarnic. Sunt sigura ca e vreo clauza care il pune pe Marica in imposibilitatea sa-si ia bonusul si va ramane doar cu salariul mediu pe economie.

samertx
samertx  •  17 Ianuarie 2016, 12:24
Postat de luciann pe 17 Ianuarie 2016, 11:36

Pai si Astra?

pai si Dinamo?

balauru48
balauru48  •  17 Ianuarie 2016, 12:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează