FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Discursul de adio al lui Lucian Sînmărtean: "Am un sentiment de tristeţe maximă. Mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Steaua!" » Ce a declarat Lukasz Szukala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 11:32

Al Ittihad a reuşit să-i ia de acum pe Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala, iar aceştia vor lua direcţia Arabiei Saudite în următoarele zile. Cei doi au vorbit astăzi într-o ultimă conferinţă în tricoul Stelei şi s-au declarat miraţi de interesul atît de mare al lui Victor Piţurcă pentru ei.

Lucian Sînmărtean consideră că partidele de la echipa naţională l-au convins pe Piţurcă de calităţile sale şi spune că se înţelesese cu Steaua pentru a continua în Ghencea, dar i-a fost dificil să refuze oferta arabilor.

"M-a suprins şi pe mine că domnul Piţurcă ne-a luat de acum. Îi mulţumim că ne-a dat posibilitatea să mergem într-un alt mediu şi sperăm să facem treabă bună. M-am ataşat extrem de mult de colegii de la Steaua. Am un sentiment de tristeţe maximă şi mi-e greu să mă despart de această echipă, de aceşti fani. Mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Steaua.

Nu puteam să ratez acest transfer. Eu voi încerca să vin la naţională cu cel mai mare drag, important e să mă dorească şi dînşii. Îi mulţumesc domnului Piţurcă fiindcă acum pe final de carieră mi-a dat o linişte financiară care îmi va ajuta familia. Probabil că în ultimul timp la naţională domnul Piţurcă a simţit cum sînt de fapt şi asta a contat pentru transferul meu.

Am discutat cu Steaua, ne pusesem de acord, dar o ofertă de acest gen cum am primit de la Al Ittihad nu vezi mereu. Le mulţumesc că m-au înţeles. Steaua va trebui să găsească jucători care să ne înlocuiască. Faptul că plec împreună cu Lukasz e foarte bine, pentru că înainte de a fi colegi sîntem şi prieteni", a spus Sînmărtean.

Lukasz Szukala a recunoscut că perioada petrecută la Steaua a fost cea mai frumoasă din întreaga sa carieră şi n-a uitat nici derby-ul cu Dinamo.

"Am foarte mulţi prieteni la Steaua. Am avut o perioadă foarte frumoasă la această echipă. Domnul Piţurcă a făcut un efort foarte mare pentru noi. Acum începe un nou episod pentru cariera mea. Cred că pot face performanţă şi la Al Ittihad. Iar dacă voi face asta sînt sigur că voi fi chemat şi la naţională. Îmi doream foarte mult să rămîn la Steaua şi să fac performanţă, dar e greu să refuzi o ofertă cum a fost cea de la Al Ittihad, diferenţa dintre cele două contracte era prea mare. Arabii au pus foarte multă presiune şi domnul Piţurcă a dovedit că mă doreşte foarte mult.

La Steaua am avut cea mai frumoasă perioadă din carieră. Derby-ul cu Dinamo, cînd am înscris, şi cînd am cîştigat cu Chelsea acasă, 1-0, au fost cele mai frumoase momente. Dar mai sînt şi altele, chiar şi jocul cu Ajax, cînd am fost rezervă, pentru că a fost o atmosferă extraordinară", a spus Szukala.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
strazi1
strazi1  •  14 Ianuarie 2015, 21:35

Lasa ca vb peste 3-4 meciuri, si nici rezerva nu va fi lucian, pizdurca e foarte disciplinar si cu respectul la cote maxime, lucian fiind putin mai mofturos o sa zboare cat de curand de la aia :))))

tazdevil
tazdevil  •  14 Ianuarie 2015, 16:27
Postat de conasu_boeru pe 14 Ianuarie 2015, 16:14

Eu am inteles foarte bine, dar nu ma refeream la fotbal ci in general cum ai lasat tu sa se inteleaga si unde lucrurile stau diferit si pot sa iti dau sute de exemple de oameni in care salariul nu este ..”recunoasterea calitatilor” !!!! Sunt mii de oameni cu specializari , doctorate in domenii deosebite care au invatat 20 de ani si nu cu facultati la spiru sau titu, care sunt nevoiti sa lucreze altceva si care primesc salarii de zece sau doazeci de ori mai mici , pentru ca pe acele posturi sunt niste oportunisi cu relatii care se cimenteaza an de an si care dau doi bani pe...”recunoasterea calitatilor”...altora !!!

Vorbim despre fotbal aici,sunt cu totul si cu totul alti bani implicati decat in alte domenii!!!!! El se exprimase:"un neica nimeni si asta"...........si i-am spus ca un neica nimeni in domeniul sau nu ar avea niciodata o oferta de genul asta,la fotbal ma refer!!!!!!!!! Precum si in alte domenii,in general,varfurile sunt platie mult mai bine:vezi ex doctori,ingineri si tot ce vrei tu!!!!!!! CALITATEA SE PLATSTE INDIFERENT DE DOMENIU DE ACTIVITATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Intelegi sau nu?????

baddog26
baddog26  •  14 Ianuarie 2015, 16:27
Postat de a.c.a.b_st pe 14 Ianuarie 2015, 16:01

Cum poti sa faci un jucator de fotbal,mercenar?Pai,vremurile cand se juca pentru un ARO au apus demult.Acum,toti joaca pentru bani,asta-i meseria lor,si este normal sa aleaga ce-i mai bine pentru ei si familiile lor.Baietii si-au facut treaba bine la Steaua,si-au meritat fiecare banut,acum isi asigura un viitor linistit.Sunt multi,multi fotblisti mult mai mari, care la un moment dat,au plecat in campionate de nimic,pentru bani.Deci,nu mai faceti pe ipocritii, ca deveniti penibili.

Lukasz merita tot respectul nostru pentru ceea ce a facut la Steaua, acest baiat chiar a facut ceva pentru acest club si in plus sa nu uitam ca putea pleca din iarna trecuta insa a ales performanta in locul banilor.In privinta lui Sanmartean nu vreau sa ma pronunt.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează