FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Discuție halucinantă între Becali și Dan Petrescu: "Eu vreau să fac schimbările!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 18:40

Gigi Becali a spus de Dan Petrescu că s-a autopropus la Steaua și că i-ar fi spus într-o convorbire telefonică faptul că ar veni și gratis la formația campioană.

Acum, Dan Petrescu i-a dat replica patronului Stelei și a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu acesta.

"Jucam tenis într-o zi cu Mara și Luțu i-a dat mesaj cu: «Haide, bă, nu vine Dan să ne ajute?»

Eu i-am zis lui Mara că dacă mă vrea Steaua m-aș duce și gratis acolo.

Într-o zi m-a sunat Gigi Becali și mi-a spus «Dane, eu te pun antrenor pe tine!». Eu i-am zis «Gigi, de ce m-ai sunat?». După care i-am spus că dacă aș fi patronul Stelei nu l-aș da afară pe Costel Gâlcă.

Gigi mi-a spus că «tu știi cum e la mine», iar eu i-am transmis că Dan Petrescu face echipa, nu altcineva. Dan Petrescu are coloană vertebrală. Eu nu vreau bani mulți. N-am vrut să mă duc la Steaua din cauza motivelor pe care vi le-am expus pînă acum", a spus Dan Petrescu la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
427278137453618
Walter Wicky  •  27 Mai 2015, 08:54

Lupu schimba parul ,dar naravul ba.

jim_raynor
jim_raynor  •  27 Mai 2015, 02:31
Postat de randoom_._ pe 27 Mai 2015, 02:15

eu vorbeam de ruta campionilor. si da,bate borisov a fost eliminata inca din turul 2 in sezonul 2013/2014. ***

*** cum le abureste....widanjomul se face de ras(ca de obicei! :)))))) ***, imi spuneai de editia in care stiaua a fost eliminata la penalty si acum o bagi ca bate borisov a fost eliminata in turul 2 al editiei 2013/2014?!?!?! ce le mai ametesti asa ilogicule?? rad si imi fac cruce la ce-ti iese din ...ce naiba ai fi avand in cutia craniana! :)))))))))))))) widanjom si logica= incompatibilitate100%!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  27 Mai 2015, 02:15
Postat de jim_raynor pe 27 Mai 2015, 01:14

widanjoame, ai probleme cu logica... ce legatura are villarrealul? nr de locuitori?! tu compari un oras spaniol cu unul bulgaresc? si cum poti sa spui ca din capii de serie doar "stiaua" a ajuns la penalty-uri si celelalte au fost eliminate...arsenal,porto,leverkusen,bate borisov..etc ,nu erau capi de serie? widanjoom si logica.....trag apa dupa logica ta! :)))))))))))))

eu vorbeam de ruta campionilor. si da,bate borisov a fost eliminata inca din turul 2 in sezonul 2013/2014. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează