FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Discuţiile dintre Edi Iordănescu şi Craiova, în impas! Patronii oltenilor ezită din cauza clauzei cerute de antrenor

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 21:05

Edi Iordănescu cere o clauză de reziliere de 200.000 de euro în posibilul contract cu CSU Craiova, în cazul în care una dintre părţi doreşte rezilierea.

Pandurii Târgu Jiu se va despărţi de o parte din jucătorii de bază, iar Edi Iordănescu nu va mai continua nici el în sezonul următor, din cauza situaţiei financiare dificile de la echipă. Tehnicianul a purtat discuţii cu reprezentanţii echipelor FC Voluntari şi CS U Craiova.

Negocierile cu oltenii sunt într-un stadiu mai avansat, însă patronul Mihai Rotaru ezită să accepte clauza cerută de Iordănescu jr., informează Digi Sport.

Edi Iordănescu a preluat echipa Pandurii Târgu-Jiu în decembrie 2014 şi a încheiat acest sezon de Liga 1 pe poziţia a treia, la patru puncte de Steaua şi nouă de campioana Astra.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Mai 2016, 10:38

...avem jucatori destul de buni ...Timisoara a batut fcsb la ea acasa ...ce mare lucru s o batem si noi cu jucatori putin peste Timisoara ca valoare ...

fan_stiinta
fan_stiinta  •  28 Mai 2016, 09:49

Patronii oltenilor???? Pai nu spuneai voi, ba gesepisti de doi lei, ca echipa e finantata de Primarie? :))) Duceti penibilitatea la cote paroxistice! :))

capca1
capca1  •  28 Mai 2016, 09:20
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Mai 2016, 22:31

...e un antrenor tanar ...care nu inspira prea mare incredere ...

Da' de expirat ce expiră?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează