FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Dispărut » Dinamo și-a pârât un fotbalist la Comisia de Disciplină

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 09:00

Cazul lui Vali Lazăr, care n-a apărut la antrenamentele ”câinilor”, a fost înaintat Comisiei de Disciplină. Dinamo îi poate reclama pe cei de la Al Sailiya la FIFA!

Vali Lazăr a fost reclamat Comisiei de Disciplină a FRF. Acesta este primul pas, acțiunea fiind deja pe rol, apoi, în funcție de ceea ce se hotărăște pe plan intern, Dinamo poate ajunge să dea în judecată și pe jucător, și pe Al Sailiya la FIFA!

Fotbalistul de 28 de ani nu s-a prezentat la antrenamentele "câinilor", n-a mai dat niciun semn că ar vrea s-o facă. Iar Al Sailiya n-a plătit 400.000 de euro pe el, așa cum era înțelegerea în iarnă. Ar fi trebuit s-o facă până la finele lunii august, ceea ce nu s-a întâmplat, cu toate că roș-albii au fost flexibili și au transmis că sunt dispuși la negocieri. Li s-a transmis că sunt anumite probleme legate de plată, s-au dat mai multe termene, doar că nu s-a respectat cuvântul.

Qatarienii se bazează pe dorința jucătorului de a continua acolo, doar că Vali Lazăr încă mai are contract cu Dinamo. Fotbalistul câștigă în jur de 30.000 de dolari pe lună acolo, de cel puțin 6 ori mai mult decât ar avea în Ștefan cel Mare. Campionatul în Qatar începe săptămâna viitoare. 

1.000.000 €este cota actuală a lui Lazăr pe transfermarkt.de

4 assist-uriși un gol are ploieșteanul pentru Al Sailiya în 8 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
indolentu
indolentu  •  08 Septembrie 2017, 15:43
Postat de sadiku pe 08 Septembrie 2017, 15:25

ce treaba ai tu la ora 4 dimineata in america:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) te intereseaza de mileul lui negoita :)))))))))))))))))))))) ....PALNIE OARE TE CREDE CAREVA CA ESTI IN AMERICA ????

lasa l ma ca s a trezit de dimineata ca sa fie primu n statia de tacsiu ce stii tu :)))))))))))

sadiku
sadiku  •  08 Septembrie 2017, 15:25
Postat de John Milne pe 08 Septembrie 2017, 11:45

Trebui mileu pt pian .

ce treaba ai tu la ora 4 dimineata in america:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) te intereseaza de mileul lui negoita :)))))))))))))))))))))) ....PALNIE OARE TE CREDE CAREVA CA ESTI IN AMERICA ????

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Septembrie 2017, 15:00

pacat de Lazar asta ca nu a vrut niciodata sa joace fotbal. i-a stat mintea numai la tansferuri, la bani, a jucat cu adevarat bine vreo 6 luni in 4 ani si a prins aere de vedeta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează