FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Disperare generală: au ajuns să-și propună salvarea de la retrogradare! » Situație nemaivăzută în istorie: Faliment Club Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 08:59

Dinamo e pe culmile disperării. Rivalele sunt la puncte-lumină în clasament, viitorul e sumbru, după 5 ani în care echipa a stat departe de Europa.

Obiectivul a fost lupta la titlu la începutul sezonului, nu e glumă deloc!, s-a păstrat și odată cu instalarea lui Vasile Miriuță ca antrenor, pe 19 septembrie, doar că tehnicianul solicită, mai nou, schimbarea în "menținerea în prima ligă".

Suporterii au scandat împotriva lui Ionuț Negoiță, căruia i-au cerut să plece, apoi s-au răsculat împotriva jucătorilor. Cum a ajuns Dinamo atât de jos? Gazeta a identificat 7 motive care au transformat perioada Negoiță într-una catastrofală pentru istoria echipei.

1. Instabilitate pe banca tehnică

În 4 ani și 6 luni de "eră Negoiță" pe bancă s-au perindat 7 antrenori: Gigi Mulțescu, Flavius Stoican (de două ori), Mihai Teja, Mircea Rednic, Ioan Andone, Cosmin Contra și Vasile Miriuță.

2. Strategie de transferuri falimentară

Incapacitatea de a păstra jucătorii de valoare: Puljici, Palici, Gnohere, Nistor, Busuladzici. Alții, cazurile lui Batin și Bumba, de exemplu, au fost goniți din Ștefan cel Mare, dar strălucesc la alte formații din campionat. Mai mult, Gnohere a fost pierdut în favoarea marii rivale și același traseu pare a se pregăti și pentru Nemec.

3. Indisciplină totală la echipă

Antrenorii au ajuns fie la cheremul fotbaliștilor, fie sunt în contre periodice cu aceștia. S-a întâmplat și-n trecut, cu absolut toți tehnicienii, care au avut probleme în a stăpâni vestiarul. Ultimele două exemple. Romera a surprins o discuție a lui Miriuță cu secunzii săi, în care tehnicianul îl critica dur pe iberic, iar fundașul s-a luat de tehnician: "Ce faci, Mister, în față îmi zici una, apoi alta vorbești cu oamenii tăi?!". Iar Nemec a venit îmbrăcat mai fistichiu la un antrenament, moment în care Miriuță i-ar fi zis: "Ooo, parada modei!". Adam i-a atras atenția pe un ton ferm: "Vezi, cu mine nu faci glumele astea!".

Romera a reacționat pentru GSP.ro și susține că e în relații bune cu Miriuță: "Nu înțeleg de unde apar aceste informații false. Mi-a tradus și mie cineva articolul și nu mi-a venit să cred. Nu am avut niciodată vreo discuție în contradictoriu cu Vasile Miriuță. Relația cu antrenorul este bună, foarte bună. Cel puțin din punctul meu de vedere (râde) nu știu dacă și din partea lui Mister, dar așa sper. Chiar discutam mai devreme despre meciul cu Gaz Metan, că e foarte important să-l câștigăm".

4. Episoadele bahice s-au înșirat unul după altul, iar conducerea a acoperit de multe ori situațiile

Nedelcearu, Dudea și Patrick Petre au băut și la "naționala" Under 21, Filip a mai fost surprins de paparazzi în ipostaze bahice, iar Miriuță afirma că are informații că s-a mai băut în cantonamentul echipei! Surse apropiate clubului afirmă că erau frecvente șprițuri, pe ascuns, pe vremea lui Andone.

Citește în Gazeta de azi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) toate motivele pentru care Dinamo a ajuns în această situație disperată!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
dincolodenori
dincolodenori  •  02 Noiembrie 2017, 11:26

Fie vreme buna fie vreme rea ...........Bem pana la moarte si dincolo de ea.....Frati de sticle si butoaie.......Noi bem tuica din borcane. ===O echipa grandioasa ....Nefacem cu totii pleasca........Colt debar si colt de rai ,vin si tuica pe vatrai======Noi avem cu noi putere.......De la sticlele cu bere...Singura noastra placere,vinul si tuica de pere...Si un singur nobil gand....Sa -aruncam clubul in vant .

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  02 Noiembrie 2017, 22:24

Acum, se decontează combinațiile proaste ale cuplului Contra-Mutu. Desigur, ele se vor regăsi și la „națională”. Dar suporterii dinamoviști trebuie să le mulțumească fierbinte, din inimă, tutulor care au contribuit, aproape 30 de ani, la decăderea și sărăcirea echipei: Mircea Lucescu, Vasile Ianul, Badea-Dinca, Borcea, Turcu, Walter... toți au furat de-au rupt! Acum, a venit sorocul.

mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2017, 19:21

Prin urmare, s-a prins si Romera ca Loczi bacs e duplicitar ! La fel si Nemec !Pai cu "talentul" asta nu pare realist nici noul obiectiv pe care il cerseste de la Negoitza,adica salvarea de la retrogradare!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează