FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Disperat de atîta alergare » Cristea e demoralizat pentru că nu a jucat nici cu Voinţa Sibiu

Cîteva zeci de suporteri de la tribuna I i-au cerut lui Bonetti să-l bage pe Cristea la meciul cu Voința, iar cînd au văzut că italianul a refuzat, l-au înjurat pe tehnician
Cîteva zeci de suporteri de la tribuna I i-au cerut lui Bonetti să-l bage pe Cristea la meciul cu Voința, iar cînd au văzut că italianul a refuzat, l-au înjurat pe tehnician

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 23:01

Andrei Cristea n-a fost folosit nici contra Voinţei, iar atacantul e demoralizat de situaţia în care a ajuns la meciuri, aceea de a se pregăti pe margine.

Ce se întîmplă cu Andrei Cristea? Sau de ce Dario Bonetti nu-i dă nici o şansă de a intra pe gazon? Cu toate că şefii i-au transmis antrenorului să-l folosească, mai ales că vîrful de 28 de ani şi-a revenit din punct de vedere fizic.

Fost golgeter al Ligii 1, în ediţia 2009/2010, Andrei a fost din nou trecut pe foaia de rezerve. Şi-a fost scos la încălzire de la pauză pînă în minutul 80, cînd, la 1-1 cu divizionara secundă Voinţa Sibiu, italianul a preferat să introducă un stoper, Grigore, în locul unui apărător stînga, Burnea! La Cluj, moldoveanul a alergat pe margine, a transpirat, dar antrenorul n-a mai făcut şi a treia modificare, permisă de regulament.

Cristea nu vrea să mai dea declaraţii. A mai făcut-o, după ce, la fel, a alergat pe margine la amicalul cu Barcelona şi nu a fost băgat în seamă, iar Bonetti l-a luat la ochi. Mai ales că italianul e supărat pe faptul că Andrei ar fi ripostat la un antrenament, în august, şi a avut o divergenţă cu Birindelli.

"Bonetti nu-l suportă de mult timp, dar acum e clar că se răzbună pe faţă. Cristea nu a primit vreo explicaţie, Dario nici nu vorbeşte cu el. Iar jucătorul e cu moralul la pămînt, deşi el se antrenează normal", au spus coechipierii atacantului.

La iarnă, Andrei se va despărţi de Dinamo dacă nu va fi luat în calcul şi dacă Bonetti va rămîne la echipă. A avut ofertă de la Vaslui, în vară, acum ar putea merge fie la Gaz Metan, fie la CSMS Iaşi, fie la U Cluj.

10.000 de euro e salariul lunar al lui Andrei Cristea la Dinamo

29 de minute a jucat atacantul în această ediţie pentru "cîini", în repriza a doua a meciului cu CSMS Iaşi (2-1), la finalul lunii iulie

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Strătilă se ajută singur
Tocmai cînd se luase în calcul o despărţire din iarnă de Sorin Strătilă, 25 de ani, mijlocaşul dreapta a evoluat foarte bine în meciul cu Voinţa (2-1), egalînd pe tabelă cu un şut în urma căruia mingea s-a dus sub transversală. A fost prima partidă din acest sezon a jucătorului care a suferit o accidentare la genunchi, urmată apoi de o operaţie. Iar luni, cu Pandurii, va rămîne în lotul de 18, cu şanse de a juca, avînd în vedere randamentul lui. "Eu ajut echipa atunci cînd e nevoie de mine. Cred că dacă vom învinge şi în campionat, ne vom revitaliza şi vom putea să ne luptăm din nou pentru locul 1. E bine că este linişte la Dinamo", a declarat Strătilă.

"CFR ia titlurile ca Dinamo pe vremuri"
Adrian Porumboiu a declarat ieri la Radio GSP că ar exista similitudini între CFR şi Dinamo: "Arpad Paszkany, care are o vendetă personală cu arbitrul Balaj, scoţînd fişa fiscală a firmei băimăreanului, procedează cum o făceau securiştii pe vremuri. Tot aşa cum cîştigă CFR titluri acum, aşa le lua şi Dinamo, eu ştiu, fiindcă eram arbitru activ atunci şi se încercau tot felul de presiuni. Eu n-am cedat, dar ştiu de alţi colegi arbitri care tremurau cum cei de la Dinamo le arătau doar vîrful de la dosarele lor".

Refuză banderola
Şi la Cluj, cu U, şi cu Voinţa, marţi seară, Ionel Dănciulescu a refuzat banderola de căpitan! Atacantul n-a vrut să detalieze motivele ce l-au făcut să ia această decizie, dar colegii au mărturisit: "Aşa a considerat el că este mai bine. A zis că el joacă atunci cînd se apelează la el, că ajută echipa, dar nu vrea banderola".

Inbox
- Partida de luni, cu Pandurii, este privită ca un derby de către dinamovişti: "Aveam nevoie de linişte pînă la marele meci cu echipa lui Grigoraş. Va fi o întîlnire tare, avînd în vedere că Pandurii e în lupta pentru titlu".
- Antrenorul secund al "cîinilor", Alessandro Birindelli, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu o etapă de suspendare şi 320 de lei amendă pentru eliminarea din partida cu U Cluj.
- Rus a celebrat un pic mai altfel golul victoriei cu Voinţa Sibiu (2-1). A sărit peste un panou publicitar şi s-a ascuns în spatele lui. Dar colegii s-au speriat, Dănciulescu avea o faţă îngrijorată. "Am crezut că a sărit peste aia şi a căzut prost şi s-a accidentat, asta mai lipsea!", au mărturisit jucătorii.
- Doar 300 de spectatori cu Voinţa în Cupă, se estimează în jur de 10.000, cu Pandurii, luni, mai ales că miza e alta, iar meciul se dispută pe Naţional Arena. "Cînd o să legăm mai multe victorii, vor reveni şi fanii lîngă echipă. În plus, pe Naţional Arena e un loc propice pentru fotbal. Bine c-am bătut în Cupă, contează mai puţin că am jucat prost", a spus Dănciulescu.
- Steliano Filip s-a accidentat în minutul 85 şi a fost nevoie de 10 minute de îngrijiri medicale pentru ca mijlocaşul de 18 ani să-şi revină. A reintrat pe teren, întrucît Bonetti făcuse toate schimbările. Nu se ştie dacă fotbalistul va putea fi apt pentru Pandurii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sif367
sif367  •  27 Septembrie 2012, 14:22

Sper sa joace,e un atacant bun!

sympalg
sympalg  •  27 Septembrie 2012, 13:51

sa vina la iasi !! il punem noi pe picioare (am mai facut-o de 2 ori )! bafta andrei !

alexa.09
alexa.09  •  27 Septembrie 2012, 12:58

Bonetii il va baga pe cristea asa cum l-a bagat si pe danciu , iata-l la al 2-lea meci consecutiv ca titular . Probabil ca din cauza unei certi pe care a avut-o andrei cristea cu unul dintre antrenori sta pe banca acum , pt ca oricat de rau sau bun ar fi antrenorul sau secunzii lui , niciodata nu trebuie infruntat .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close