FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Distrus public de Dumitru Dragomir, Florin Gardoș răspunde ironic: "I-am dat un tricou, sper că-l mai are :)"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 20:28

Florin Gardoș (29 de ani), fundașul celor de la U Craiova, i-a răspuns lui Dumitru Dragomir după ce fostul șef de la LPF l-a făcut praf pe fundaș joi seara.

"Ce pot să zic? Domnul Dragomir mi-a fost simpatic tot timpul, iar în perioada în care am fost la Steaua m-a lăudat mai mereu. I-am dat și un tricou, sper că-l mai are :)

Eu sunt surprins de modul în care m-a primit lumea, dar mă așteptam să fie fel și fel de reacții. Cred că am făcut ceva pentru fotbalul românesc, iar fiecare poate să spună ce vrea. E alegerea lor. " a declarat Florin Gardoș, la TV Digi Sport. 

"Gardoș e o ciorbă reîncălzită. Ciorbele reîncălzite nu sunt la fel ca cele calde. Gardoș n-a avut niciodată o cotă nemaipomenită, stați liniștiți. N-avea nici viteză mare, făcea pași mari. Iar după acea accidentare îi e foarte greu să revină"
Dumitru Dragomir

U Craiova l-a împrumutat în această iarnă pe Florin Gardoș de la Southampton, unde românul nu mai prindea deloc echipa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  24 Februarie 2018, 11:16

Bun comentariu.

mioriticul
mioriticul  •  24 Februarie 2018, 09:54
Postat de joze_maurinio pe 23 Februarie 2018, 22:04

"Iar dupa aceea accidentare..." Mda, se pare ca ziaristii de la GSP au fost colegi de clasa cu elevul premiant Becali George. Limba Romana e greu de invatat si e si mai greu de scris. Gramatica ma-sii de gramatica!

Taxatorii ITB nu prea aveau nevoie de gramatica

hannah.robinson
hannah.robinson  •  24 Februarie 2018, 07:58

Un răspuns cu mult bun simt... păcat ca te-ai dus la prazari

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close