FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doar așa poate veni la Dinamo » Ce vrea Bratu înainte să-l aducă pe olandezul care a făcut junioratul la PSV

Thomas Horsten
Thomas Horsten

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 09:00

Olandezul Thomas Horsten se antrenează deja cu roș-albii, dar depinde de cum va juca în amicale pentru a semna cu Dinamo.

Cu el s-ar închide transferurile. Florin Bratu l-a adus la antrenamente pe fundașul dreapta Thomas Horsten, 24 de ani, un fotbalist care a fost urmărit pe materiale video, iar acum tehnicianul vrea să vadă ce poate pe teren.

125 de mii de €este cota olandezului pe transfermarkt

Mai ales în amicale, fiindcă acolo va fi testat olandezul. "Referințele au fost bune până acum, o să observăm ce știe cu adevărat", au comentat dinamoviștii.
Horsten a jucat ultimele sezoane în liga secundă din țara sa, la FC Eindhoven, cu un intermezzo, când a îmbrăcat tricoul italienilor de la Cavese. S-a format la juniorii lui PSV Eindhoven, are selecții la selecționatele Under 17 și Under 18 ale batavilor.

7 meciuria bifat în 2018 pentru FC Eindhoven, 18 în total în toată ediția 2017/2018

Florin Bratu a mai dorit neapărat un fundaș dreapta, fiindcă acolo mai era doar Laurențiu Corbu de meserie. Romera și Nica au plecat, s-a renunțat la ei, l-a mai încercat și el pe Dudea fundaș dreapta, dar ar dori ceva stabil.

Dacă Horsten va fi pe gazon conform referințelor, va semna contractul în cantonamentul din Polonia. 

"Îmi încarc mitraliera"

Ce debut pentru Dinamo în startul sezonului: Derby de România în runda a doua, plus Viitorul și CFR Cluj ca adversare în primele 5 etape! Florin Bratu a dezvăluit că nu se sperie de acest început dur de campionat, mai ales după ce el a condus echipa doar în play-out. "E frumos, chiar dacă nu e foarte confortabil. O să ne țină în priză fotbalul! Vom fi pregătiți la ora meciurilor cu aceste echipe. De-abia aștept derby-ul cu FCSB, e primul pentru mine ca antrenor, o provocare și pentru băieți. Ca să glumesc un pic acum, îmi încarc mitraliera și mergem la luptă! Important e să ne ridicăm la nivelul Derby-ului, mai vorbim în preajma meciului". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Iulie 2018, 16:23

Cred că orice jucător vine la Dinamo va crește în exprimare cu Bratu pe bancă ! Așa cred eu și sunt convins de asta !

danirovl
danirovl  •  06 Iulie 2018, 13:48

Cred ca ne trebuie ceva si in atac

cristarh
cristarh  •  06 Iulie 2018, 12:36

Bafta Bratone!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează