FOTBAL  »  Superliga  »  FARSĂ

FOTO „Doar Dinamo București” » 6 ani de la cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc: cum și-au umilit „câinii” rivalii

Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc, chiar în fiefuul marilor rivali. +7   FOTO
Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc, chiar în fiefuul marilor rivali.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 11:58 / Actualizat marti, 16 august 2022 11:41

Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc, chiar în fieful marilor rivali. Se întâmpla la meciul pe care FCSB l-a disputat cu Manchester City (0-5), în preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2016/2017.

La meciul din play-off-ul Champions League cu Manchester City, steliștii au creat involuntar mesajul „Doar Dinamo București”, pe toată lungimea tribunei a II-a! 

Ultrași ai „câinilor” l-au convins pe Gigi Becali să-i lase să realizeze o coregrafie pe Arena Naţională, susţinând că, de fapt, ar fi fani ai vicecampioanei din străinătate. Așa a ieșit farsa anului și coregrafia numărul 1 în lume într-un top realizat de jurnaliștii francezi.

Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc,
Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc,
Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc,
Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc,
Pe 16 august 2016, suporterii dinamoviști au reușit cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc,
+3 FOTO

„Doar Dinamo București” » 6 ani de la cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc

Cum s-a întâmplat totul? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari scenografii, producerea unui show la meciul cu Manchester City. Pentru a-l convinge pe patronul FCSB-ului, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o scenografie 3D a celor de la Dortmund. 

Aceștia i-au spus lui Gigi că prima reprezentație va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare show-uri.

„Un sac negru de plastic, un bilet cu instrucțiuni și o vestă” 

Doar o mână de oameni. Față de ei, care erau zeci de mii. Un sac negru de plastic, un bilet cu instrucțiuni și o vestă. Pentru fiecare din ei. Da, Meme, avem «cărți de vizită». Mai ales după 16.8.16. Avem și tricouri și carduri și eșarfe... Pe toate stă scris același mesaj, pentru că «s-a făcut ceva scris acolo...»”, au scris zilele trecute ultrașii din PCH pe Facebook.

Anul trecut, suporterii din PCH, cei care au pus la cale farsa, au anunțat apariția unui film despre evenimentele petrecute la partida FCSB - Manchester City.

„Doar Dinamo București” » 6 ani de la cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc: cum și-au umilit „câinii” rivalii

VIDEO Bogdan Mitrea, martor la farsa care a făcut înconjurul planetei! Cum s-a văzut coregrafia „câinilor” de pe banca lui FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „Câte echipe vom avea în grupele Conference League?” » Răspunsul oferit de Dumitru Dragomir la GSP LIVE

Reacția lui MM Stoica, după ce UEFA a pedepsit-o pe FCSB: „Tot atâția vom fi pe stadion și când vom juca primul meci în Ghencea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
jabs
jabs  •  18 August 2022, 10:43
Postat de creeperno807 pe 16 August 2022, 22:42

Aceasta farsa va fi rememorata si peste secole!

La fel ca retrogradarea voastră...A, dar cum veți sta veșnic in liga 2, nu mai uimește nimic la voi.Miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jabs
jabs  •  18 August 2022, 10:42
Postat de parintele.gurgui pe 17 August 2022, 00:08

Jabs ești gigist incult! Nu discut cu sămânțarii negri sub unghii. Că ești prost și ofticos se vede! Dar de ce insiști să arăți asta, chiar nu te înțeleg!? Ja, la furat țărane că doar asta știți să faceți. Trăiască arbitrii hoți?

Băi papagal tropical, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  17 August 2022, 14:12
Postat de rav410wrc pe 16 August 2022, 12:19

Prostea, iti raspunzi singur la mesaje, da' tot nu se-ntelege nimik ;))) E bine ca ti-ai dat si like, singur ... Conditia de baza a unui DoarDiviziaB-ist este semi analfabetismul :)))

Bai gigistule travestit in a utist daca stiai sa citesti iti dadeai seama ca era o completare a mesajului meu anterior dar la cat esti de prost nu ma mira ca nici dupa un an de la redactarea lui n-ai inteles acest lucru precum un gigist sadea.:-)

Vezi toate comentariile (83)
Comentează