FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNATIONAL

Doar doua minute

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2007 00:00

Portarul paraguayan Aldo Bobadilla, care se afla in vizorul Stelei, a fost eliminat dupa numai 120 de secunde in meciul cu Mexic, din "sferturile" Copei America. Duminica noapte, Hagi si Adrian Ilie doreau sa-l vada la lucru pe portarul Aldo Bobadilla, principala tinta pentru postul de goalkeeper. Acesta a inceput ca titular meciul Paraguay - Mexic, din sferturile de finala ale Copa America, insa a jucat doar doua minute!

In debutul partidei a fost nevoit sa-l faulteze pe Castillo, care scapase singur spre poarta, iar arbitrul a acordat corect penalty si cartonas rosu pentru aparatorul buturilor paraguayene. Bobadilla a parasit terenul fara sa fi atins macar o data mingea si astfel Hagi si Adrian Ilie n-au avut posibilitatea sa-l urmareasca la lucru. Dupa ce a ramas in 10 jucatori, Paraguay a pierdut clar, scor 0-6, ratind calificarea in semifinale.

Bobadilla este liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Boca Juniors in urma cu o luna si a fost propus Stelei prin intermediul impresarilor, Hagi si Ilie cerind timp de gindire pentru a-l urmari. Alaturi de Bobadilla, si Robinson Zapata, portarul "nationalei" Columbiei, se afla in vizorul trupei din Ghencea.

"Din tara nu e nimic"
Interesul Stelei pentru portarii straini a fost explicat de unul dintre oficialii din Ghencea. "Din tara nu avem ce lua deoarece nu exista portari de valoare. Da, e Lobont, insa e imposibil de transferat. Daca nu l-am luat cind trebuia si cind puteam, asta este, ne-am orientat spre piata sud-americana", a spus un conducator al Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează