FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doar FCSB refuză Antalya! Vicecampioana e singura echipă din L1 care a ales alt loc de cantonament

Articol de , - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 11:18

PREGĂTIRE. Vicecampioana FCSB e singura echipă din L1 care a ales Marbella, în rest toate formațiile din prima ligă și-au stabilit cartierul general al cantonamentelor în Turcia.

Se termină vacanța de iarnă și steliștii se adună din toate colțurile lumii pentru a începe pregătirea sub comanda noului antrenor, Mihai Teja. Tehnicianul de 40 de ani a moștenit locul de cantonament ales de omologul său, Dică, înainte să fie demis de Becali.

Steliștii vor merge în Spania, la Marbella mai exact, și vor fi singura echipă din primul eșalon care face pregătirea în altă țară decât Turcia! Restul de 13 echipe vor merge în Antalya și împrejurimi.

Vizita medicală și reunirea FCSB e programată pentru 8 ianuarie, iar două zile mai târziu steliștii vor pleca spre Spania. Se vor caza la un stabiliment de patru stele, Meliá Marbella Banús, la câțiva metri de plajă.

Mai mult, Coman și Tănase se pot bucura de liniște la piscina principală a hotelului, aflată în aer liber și înconjurată de grădini. Meliá Marbella se află în inima orașului Puerto Banús, la 100 de metri de mare.

06 hotel steaua
Așa arată hotelul în care jucătorii lui Teja se vor caza în stagiul de pregătire

Amical cu Dinamo Kiev

FCSB şi-a stabilit primul meci amical din această iarnă. Echipa preluată de Mihai Teja va întâlni Dinamo Kiev pe 23 ianuarie. FCSB va pleca în Spania pe 10 ianuarie. În aceeaşi zonă se vor mai pregăti echipe precum Borussia Dortmund, FC Basel, Feyenoord, FK Krasnodar şi Shanghai Shenhua. În primul meci oficial din 2019, FCSB va înfruntă Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00.

Ce stabilimente au ales adversarele roș-albaștrilor

CSU CRAIOVA

Oltenii stau la "monstrul" The Land of Legends
Elevii lui Devis Mangia vor sta într-un adevărat paradis! Pentru stagiul de pregătire din această iarnă, Mitriță și compania vor face antrenamentele și vor fi cazați într-un stabiliment fabulos de cinci stele, The Land of Legends!

Complexul (foto) se află în Antalya și oferă un concept multisenzorial, cinematograf 5D deosebit, râu de aventură, piscină cu valuri și hypercoaster cu lungimea de 1,3 km și viteza de 115 km/h. Proprietatea pune la dispoziție piscină interioară semiolimpică! Conform siteului oficial al complexului, fiecare cameră e dotată cu PlayStation, special pentru jucători atunci când vor avea câteva ore de relaxare.

06 hotel craiova

VIITORUL

"Regele" rămâne pe malul mării

Constănțenii merg în cantonament în perioada 11-25 ianuarie, la Belek, la hotelul Sueno Deluxe, același stabiliment de cinci stele unde au fost în pregătire și la începutul anului trecut. Stabilimentul (foto) se află pe malul mării, în regiunea Belek.

Oferă o piscină în aer liber cu mai multe tobogane cu apă, o piscină interioară şi tobogane cu apă sunt atracțiile pe care Hagi jr. și restul fotbaliștilor le pot încerca. Sueno Hotels Deluxe Belek oferă un centru de wellness şi spa modern cu design oriental şi o zonă de plajă privată. Mai mult, există un lunapark interior şi un cinematograf.

06 hotel viitorul

Citește și:

"Messi", primul transfer făcut de Teja la FCSB! Becali a spus tot: "Jucătorul semnează acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  04 Ianuarie 2019, 13:35

Dap, blatistii merg în Antalya, sa mai ajusteze bugetul

drughi009
drughi009  •  04 Ianuarie 2019, 11:44

incep meciurile amicale ,incep si blaturile mai ales alea de p/f

Vezi toate comentariile (2)
Comentează