FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

"Doar pentru Gloria"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Fundaşul dreapta al Gloriei, Dan Matei, crede că partida cu Steaua va fi una spectaculoasă. "Va fi un meci frumos. Sperăm să repetăm performanţele din ultima vreme în faţa Stelei, cînd i-am bătut", a spus Dan Matei. "Dacă pierdem, lumea va spune că am ajutat Steaua, dacă învingem, se va spune că am tras cu CFR Cluj. Noi vom juca însă doar pentru noi, indiferent de numele adversarului", a mai spus fundaşul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  09 Aprilie 2008, 12:14

Cei care iubesc Gloria iti cunsoc caracterul si nu te-ai vinde nimanui... Sper ca maine sa stopati inganfarea Stelei si sa bateti ... Forza Gloria

 •  09 Aprilie 2008, 11:47

Dane mai baga-le una asa cum ai facut acuma doi ani si sa mearga Fecalistii cu coada intre picioare acasa! frumos copil ai, poza aia in care e imbracat copilul in tricoul Gloriei e tare :)

 •  09 Aprilie 2008, 03:39

Matei - mai ai de invatat, copile... Stai pe langa tata Jean putin. Ia-ti plicul de la Gigi si taci din gura, vezi sa nu te accidentezi la meci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează