FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC ARGEŞ

Dobrin din bronz

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2008 00:00

Un bust din bronz al lui Nicolae Dobrin a fost dezvelit ieri, la Piteşti. Statuia, amplasată în Complexul Sportiv Trivale, a fost realizată de sculptorul bucureştean Cristian Penteleu, iar inaugurarea ei a fost făcută pe acordurile melodiei "We are the champions", în prezenţa soţiei fostului mare fotbalist. "Acest bust chiar îl reprezintă. Bucuria e mare, dar inima îmi plînge", a declarat Gica Dobrin. "Ar trebui să fie plin Piteştiul de statuile lui Dobrin", a afirmat şi patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (4)
 •  08 Decembrie 2008, 15:43

in sfarsit niste oameni care recunosc valoarea!

 •  07 Decembrie 2008, 21:30

Felicitari oficialitatilor din Pitesti si tuturor celor care au facut posibila realizarea acestei statui,un modest omagiu adus Maestrului!

 •  07 Decembrie 2008, 19:20

GICULE SPERAM CA ESTI MULTUMIT DE LOCUL OCUPAT SI DE JOCUL F.C. ARGES DIN ACEST TUR.SUNT SIGUR CA TE ROGI PT ECHIPA TA DE SUFLET!!! TE VOM IUBI MEREU!!! RESPECT VESNIC MAESTRE!!!REGRETE ETERNE!!! SPERAM CA BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE SA ITI ADUCEM IN CURAND TITLUL DE CAMPIONI SI SA NE BUCURAM IMPREUNA!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează